Camera Video i-Cheat S1 Pro pentru Copiat Afisare la marime maxima

Camera Video i-Cheat S1 Pro pentru Copiat

Camera Video 4K Ultra HD in Nasture i-Cheat S1 Pro pentru copiat la examene importante unde exigenta supraveghetorilor este mare. Camera trimite imagini 4K UHD cu subiectele. In o singura imagine trimisa incape o pagina A4 completa - NU trebuie sa mai misti foaia in examen. Imaginile trimise au rezulutie 4K si unt de o calitate deosebit de buna. Camera are Focusare Automata - NU trebuie sa o mai reglezi de acasa invartind de Nasture pt a se vedea clar.

Camera Video ce trimite imagini 4K UHD foarte calitative ce are o autonomie de 6 Ore

Ideala pentru BAC, Titularizare sau oricare alte examene importante!

Detalii

i-cheat-s1-pro-camera-copiat

Disponibilitate: Livrare 24H

3 000,00 lei

Preț redus!

-500,00 lei

3 500,00 lei

     Cu o singura Poza trimiti toate subiectele - Unghi mare de Vizualizare
     Modelele clasice ce trimit Video Live in timp real din seria PX-GX au marele dezavantaj ca pot capta doar un sfert de pagina A4 sau in cel mai fericit caz 1/3. Astfel vei fi nevoit de fiecare data sa te misti stanga sau dreapta sau sa misti foaia pentru ca cel de acasa sa poate vedea toate subiectele. La camerele GX-PX se in intampla uneori ca la anumite poze sa cuprinda incomplet subiectul iar ajutorul tau de acasa neputand ghici partea lipsa.
       Camera pentru Copiat i-Cheat Cam S1 Pro are un unghi foarte mare de vizualizare ce cuprinde in intregime o foaie A4 si chiar mai mult. Astfel cu o singura poza poti trimite absolut toate subiectele. In plus rezolutia foarte mare si claritatea deosebita a imaginilor iti permite sa faci un zoom foarte mare.

Vezi aici Poze REALE facute de cati-va clienti care au achizitionat o camera ce trimite poze 4K:
https://sisteme-copiat.ro/photo00015.jpg
https://sisteme-copiat.ro/photo00094.jpg
https://sisteme-copiat.ro/photo00180.jpg
https://sisteme-copiat.ro/photo00017.jpg

Pozele sunt Absolut REALE: daca camera pe care o primiti nu face la fel va dam banii inapoi PE LOC GARANTAT!!

     Camerele video clasice GX-PX au o rezolutie mult mai mica, in o singura imagine incape undeva la un sfert de pagina. Astfel cel de acasa era nevoit sa iti dea mereu indicatii cum sa misti foaia sau camera pentru a putea vedea toate subiectele, lucru ce necesita mult timp si prezenta un risc marit sa dai ceva de banuit plimbandu-te cu foaia in timpul examenului.

     Functia de Auto Focus 
     Este o functie foarte importanta deoarece la modelele existente pe piata trebuie sa reglezi camera de acasa invartind de nasture stanga sau dreapta pana se vede clar. Problema este ca tu vei face acest reglaj pentru o anumita distanta intre foaie si camera (max 30 cm de regula). Daca in timpul examenului tii camera mai departe sau mai aproape de foaie fata de distanta la care ai reglat tu camera de acasa, imaginile trimise vor fi neclare, in ceata, iar ajutorul tau de acasa nu va putea intelege subiectele. Acest reglaj se facea destul de usor dar totusi pentru unii din clienti reglarea nasturelui era o adevarata provocare.
       Camera pentru Copiat i-Cheat Cam S1 Pro se regleaza singura datorita functiei de Auto Focusare Automata. Astfel in examen poti trimite imagini de la diferite distante fara a fi nevoit sa reglezi focalizarea - camera in nasture se focalizeaza singura. Este important doar ca in momentul in care trimiti imaginile sa incerci sa nu te misti, altfel imaginea va fi tremurata.

     Camerele video clasice GX-PX au focusare manuala: trebuie sa invarti de nasture pentru a se vedea clar. Cand esti in examen la camerele PX-GX trebuie sa tii foaia doar la distanta pentru care ai reglat nasturele de acasa(30cm de camera de regula), iar daca tii foaia mai aproape sau mai departe de distanta la care ai reglato de acasa se va vedea in ceata.

     Noile Camere Video pentru Copiat 4K in Nasture din seria i-Cheat S1 NU mai au aceasta problema deoarece camera are focusare automata.

Pe scurt camerele Video clasice din seria PX-GX au dezavantajul ca trebuie sa le reglezi de acasa invartind de nasture pt o anumita distanta intre camera si foaie iar in examen esti nevoit sa ridici si sa misti foaia pentru ca cel de acasa sa poate vedea toate subiectele - Lucru ce necesita mai mult timp si implica riscuri mai mari!


     Fara Buton cu Fir - Inel special
       Camera pentru Copiat I-Cheat Cam S1 Pro NU mai are nevoie de acel cablu cu buton prezent la modelul S1 Lite. Camera in nasture are integrat un senzor special care va detecta momentul cand vei trece cu acesta prin fata ei si va face o fotografie 4K Ultra HD pe care o va trimite pe emailul tau. Inelul este aparent unul obisnuit, asemanator celui de logodna, dar este unul special creat pentru a putea fi recunoscut de catre camera i-Cheat Cam S1 Pro.         Totul este automat si nu trebuie decat sa pornesti camera inainte sa  intri in cladire iar apoi, ori de cate ori vei trece cu inelul prin fata camerei video aceasta va face o poza si o va trimite pe email.
       Este important ca dupa momentul ce ai trecut cu inelul prin fata camerei sa nu te misti in jur de 5 secunde altfel poza va iesi tremurata - la fel ca la telefonul personal. Avem 2 marimi de inele: de 18mm si de 20mm. Dupa cum probabil ati realizat functioneaza doar cu aceste inele speciale si nu cu inelele proprii :)

    Cum Functioneaza Camera i-Cheat S1 Pro?
      Camera Video se va monta la piept inlocuind unul dintre nasturii existenti de la nivelul superior al Camasii/Bluzei. Cauta pe Youtube "Cum se monteaza camera in nasture pentru copiat" si vei gasi un filmulet in care ti se explica si vei vedea cum se pune camera cu nasture la camasa - NU e complicat deloc.
      Trebuie sa pui inelul la mana si ori de cate ori vei trece inelul prin fata camerei video aceasta in mod automat fac face o poza 4K Ultra HD de o calitate foarte buna si o va trimite tot automat pe adresa ta de email. Din camera nu mai iese acel fir cu buton deoarece camera are integrat acest sistem cu inel special. Din momentul in care treci inelul prin fata nasturelui cu camera video pana ce poza poate fi descarcata de pe email de catre ajutorul tau de acasa poate dura intre 15 sec daca ai semnal 4G si 25 sec daca ai semnal 3G.
       Este important ca in momentul ce vrei sa trimiti o imagine, dupa ce ai trecut cu inelul prin fata nasturelui cu camera sa stai cateva secunde nemiscat altfel poza va fi in ceata - ca la telefon cand faci o poza si misti camera.

    Camera Video pentru Copiat i-Cheat S1 Pro are dimensiuni extraordinar de mici.
     In ciuda performantelor sale foarte bune, camera video are dimensiuni mult mai mici decat seria GX-PX. Practic in fata se va vedea doar un banal nasture, care NU va da absolut nimic de banuit oricat te-ai uita la el, iar in spatele nasturelui acoperit de camasa este creierul sistemului: un dreptunghi mic de 2cm pe 5cm CU 1cm grosime. NU trebuie sa iti faci griji, partea din spate vine pe sub camasa, este foarte subtire si NU are cum sa dea nimic de banuit.

     Camera i-Cheat S1 Pro nu mai are fire intre camera si modulul de procesare al imaginilor. Deoarece modulul este foarte mic(cat degetul de la mana) este direct atasat de camera in nasture. In fata ai doar un banal nasture iar in spatele camasii este atasat corpul camerei.

Camerele Clasice din seria PX-GX au un modul separat care este mult mai mare(10cm pe 5cm cu 2 cm grosime), au fire pe corp sau o pamblica neagra intre camera si modulul de procesare a imaginilor.

     Functioneaza atat pe 4G cat si pe 3G
       Cea mai mare problema a camerelor video existeete pe piata acum din seria PX-GX o constituie lipsa semnalului 4G sau daca este, acesta este prea slab(prea putine linii). De nenumarate ori s-a intamplat ca in zona respectiva unde se folosea sistemul sa NU fie semnal 4G sau daca era sa fie foarte slab. Camerele video pentru copiat din seria PX-GX sub nici o forma nu functionau fara semnal 4G Full si chiar si asa uneori imaginile se primeau cu intarziere foarte mare, se blocau sau chiar nici macar nu te puteai conecta la camera video. Tot din cauza semnalului slab erai nevoit sa inchizi camera si sa o redeschizi in timpul examenului iar ajutorul tau de acasa trebuia sa inchida aplicatia camerei si sa o redeschida. Acest lucru fiind uneori dificil de efectuat in timpul examenului.
       Camera pentru Copiat i-Cheat Cam S1 Pro va functiona fara probleme chiar dac ain zona NU exista semnal 4G sau daca acesta este mai slab. Totusi este de recomandat a se verifica pe ce retea GSM este semnalul mai bun si a se utiliza reteaua cu semnal cat mai bun. De regula Telekom si Vodafone si chiar si Digi au semnal foarte bun. In mod normal o poza se trimite in 15....max 20 secunde iar pe 3G in 20...25 sec. Avantajul este indiferent ce semnal ai camera NU se va bloca!

     Avantaje i-Cheat S1 Pro:
          - Acumulator reincarcabil cu autonomie de pana la 6 ore
          - Fara Buton cu fir - Ai un inel pe care il treci prin fata nasturelui - camera va face si trimite pe Email poza Automat
          - Antena de semnal este integrata in Camera - Fara antena externa
          - Auto Focus - claritatea imaginii se regleaza automat FARA sa fie nevoie sa invarti de nasture
          - Unghi foarte mare de vizualizare: cuprinde mai mult decat o foaie A4 intr-un singur cadru
          - Imaginile sunt deosebit de clare si au Rezolutie 4K Ultra HD
          - Dimensiunile sunt cu mult mai mici decat celelalte modele de pe piata
          - Poate Functiona fara probleme chiar daca in zona respectiva nu ai semnal 4G

    Pachetul contine:
          - Camera I-Cheat Cam S1 Pro;
          - Inel Special la alegere de 18 sau 20mm;
          - 10 Nasturi de schimb pentru a fi cat mai asemanatori cu cel care are camera;
          - Cablu de MicroUSB de alimentare;
          - Manual de Utilizare;
          - Certificat de Garantie.


Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Camera Video i-Cheat S1 Pro pentru Copiat

Camera Video i-Cheat S1 Pro pentru Copiat

Camera Video 4K Ultra HD in Nasture i-Cheat S1 Pro pentru copiat la examene importante unde exigenta supraveghetorilor este mare. Camera trimite imagini 4K UHD cu subiectele. In o singura imagine trimisa incape o pagina A4 completa - NU trebuie sa mai misti foaia in examen. Imaginile trimise au rezulutie 4K si unt de o calitate deosebit de buna. Camera are Focusare Automata - NU trebuie sa o mai reglezi de acasa invartind de Nasture pt a se vedea clar.

Camera Video ce trimite imagini 4K UHD foarte calitative ce are o autonomie de 6 Ore

Ideala pentru BAC, Titularizare sau oricare alte examene importante!

Scrieți-vă părerea

Path: > Camera Video i-Cheat S1 Pro pentru Copiat