Informatii

                 0760.455.755
                      Luni - Duminica
                             8 - 20

camera video 4k pentru copiat in nasture i-cheat S1 Lite Afisare la marime maxima

i-Cheat S1 Lite Camera pentru Copiat

Ultima noutate in materie de camere video pentru copiat la examene: Camera Video in Nasture 4K Ultra HD ce trimite imagini cu subiectele la o rezolutie 4K UHD si de o calitate deosebita. In o singura imagine trimisa incape toata pagina A4 - deci poti trimite toate subiectele in doar 15-20 sec. Camera are Focusare Automata - NU trebuie sa o mai reglezi de acasa invartind de Nasture pt a se vedea clar.

Camera Video 4K UHD in Nasture pentru Copiat la Examene Importante

Detalii

i-cheat-camera-pentru-copiat

Disponibilitate: Livrare 24Ore

2 299,00 lei

Preț redus!

-201,00 lei

2 500,00 lei

     Camera Video 4K pentru Copiat in Nasture i-Cheat S1 Lite

     Camera Video i-Cheat S1 Lite are Focusare Automata.
     Asta inseamna ca NU mai trebuie sa reglezi camera de acasa inainte de a te duce la examen pentru a se vedea clar. Poti tine foaia atat la 15 cm cat si la 60 de cm fara sa fie nevoie sa reglezi camera invartind din nasture - i-Cheat S1 Lite se regleaza singura.

Vezi aici Poze REALE facute de cati-va clienti care au achizitionat o camera ce trimite poze 4K:
https://sisteme-copiat.ro/photo00015.jpg
https://sisteme-copiat.ro/photo00094.jpg
https://sisteme-copiat.ro/photo00180.jpg
https://sisteme-copiat.ro/photo00017.jpg

Pozele sunt Absolut REALE: daca camera pe care o primiti nu face la fel va dam banii inapoi PE LOC GARANTAT!!

     Camerele video clasice GX-PX au focusare manuala: trebuie sa invarti de nasture pentru a se vedea clar. Cand esti in examen la camerele PX-GX trebuie sa tii foaia doar la distanta pentru care ai reglat nasturele de acasa(30cm de camera de regula), iar daca tii foaia mai aproape sau mai departe de distanta la care ai reglato de acasa se va vedea in ceata.

     Noile Camere Video pentru Copiat 4K in Nasture din seria i-Cheat S1 NU mai au aceasta problema deoarece camera are focusare automata.

     Imagini trimise la Rezolutie 4K Ultra HD
     Marele avantaj al acestei camere video 4k pentru copiat in nasture este ca trimite imagini la o rezolutie 4K UHD de o calitate deosebita. In o singura imagine incape fara probleme absolut toata pagina A4. Asta inseamna ca in o singura imagine trimisa se vad foarte clar absolut toate subiectele. In plus, datorita rezolutiei mari a imaginilor trimise, ajutorul tau de acasa poate da un zoom foarte mare pe imagine, vazandu-se in continuare clar.

     Camerele video clasice GX-PX au o rezolutie mult mai mica, in o singura imagine incape undeva la un sfert de pagina. Astfel cel de acasa era nevoit sa iti dea mereu indicatii cum sa misti foaia sau camera pentru a putea vedea toate subiectele, lucru ce necesita mult timp si prezenta un risc marit sa dai ceva de banuit plimbandu-te cu foaia in timpul examenului.

Pe scurt camerele Video clasice din seria PX-GX au dezavantajul ca trebuie sa le reglezi de acasa invartind de nasture pt o anumita distanta intre camera si foaie iar in examen esti nevoit sa ridici si sa misti foaia pentru ca cel de acasa sa poate vedea toate subiectele - Lucru ce necesita mai mult timp si implica riscuri mai mari!

     Camera Video pentru Copiat i-Cheat S1 Lite are dimensiuni extraordinar de mici.
     In ciuda performantelor sale foarte bune, camera video are dimensiuni mult mai mici decat seria GX-PX. Practic in fata se va vedea doar un banal nasture, care NU va da absolut nimic de banuit oricat te-ai uita la el, iar in spatele nasturelui acoperit de camasa este creierul sistemului: un dreptunghi mic de 2cm pe 5cm CU 0.3cm grosime. NU trebuie sa iti faci griji, partea din spate vine pe sub camasa, este foarte subtire si NU are cum sa dea nimic de banuit.

     Camera i-Cheat S1 Lite nu mai are fire intre camera si modulul de procesare al imaginilor. Deoarece modulul este foarte mic(cat degetul de la mana) este direct atasat de camera in nasture. In fata ai doar un banal nasture iar in spatele camasii este atasat corpul camerei.

Camerele Clasice din seria PX-GX au un modul separat care este mult mai mare(10cm pe 5cm cu 2 cm grosime), au fire pe corp sau o pamblica neagra intre camera si modulul de procesare a imaginilor.

     Functioneaza atat pe 4G cat si pe 3G
     Cea mai mare problema a camerelor video existente pe piata acum din seria PX-GX o constituie lipsa semnalului 4G sau daca este, acesta este prea slab(prea putine linii). De nenumarate ori s-a intamplat ca in zona respectiva unde se folosea sistemul sa NU fie semnal 4G sau daca era sa fie foarte slab. Camerele video pentru copiat din seria PX-GX sub nici o forma nu functionau fara semnal 4G Full si chiar si asa uneori imaginile se primeau cu intarziere foarte mare, se blocau sau chiar nici macar nu te puteai conecta la camera video. Tot din cauza semnalului slab erai nevoit sa inchizi camera si sa o redeschizi in timpul examenului iar ajutorul tau de acasa trebuia sa inchida aplicatia camerei si sa o redeschida. Acest lucru fiind uneori dificil de efectuat in timpul examenului.
       Camera pentru Copiat i-Cheat Cam S1 Lite va functiona fara probleme chiar daca in zona NU exista semnal 4G sau daca acesta este mai slab. Totusi este de recomandat a se verifica pe ce retea GSM este semnalul mai bun si a se utiliza reteaua cu semnal cat mai bun. De regula Telekom si Vodafone si chiar si Digi au semnal foarte bun. In mod normal o poza se trimite in 15....max 20 secunde iar pe 3G in 20...25 sec. Avantajul este indiferent ce semnal ai camera NU se va bloca!

    Cum se foloseste noua Camera I-Cheat Cam S1 Lite
       Camera Video i-Cheat S1 Lite se va monta la piept inlocuind unul dintre nasturii existenti de la nivelul superior al Camasii/Bluzei. Cauta pe Youtube "Cum se monteaza camera in nasture pentru copiat" si vei gasi un filmulet in care ti se explica si vei vedea cum se pune camera cu nasture la camasa - NU e complicat deloc.
       Din camera iese un fir foarte subtire si lung de aproximatic 1,5m la capatul caruia se afla un micro buton. In momentul in care vei apasa pe acel micro buton camera va face o fotografie la rezolutie 4K Ultra HD si o va trimite pe adresa dv de email. Din momentul in care apesi pe buton pana ce poza poate fi descarcata de pe email de catre ajutorul tau de acasa poate dura intre 15 sec daca ai semnal 4G si 25 sec daca ai semnal 3G.
       NU trebuie sa iti faci probleme pentru acel fir, este foarte subtire. Are o lungime de aprox 1,5 metri ceea ce iti permite sa pui butonul unde crezi tu ca e mai accesibil pentru tine. La cerere lungimea cablului poate fi marita sau micsorata. Este important ca in momentul ce vrei sa trimiti o imagine, dupa ce ai apasat pe buton sa stai cateva secunde nemiscat altfel poza va fi in ceata - ca la telefon cand faci o poza si misti camera.

     Pachetul contine:
          - Camera I-Cheat Cam S1 Lite;
          - 10 Nasturi de schimb pentru a fi cat mai asemanatori cu cel care are camera
          - Cablu de MicroUSB de alimentare
          - Manual de Utilizare
          - Certificat de Garantie

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

i-Cheat S1 Lite Camera pentru Copiat

i-Cheat S1 Lite Camera pentru Copiat

Ultima noutate in materie de camere video pentru copiat la examene: Camera Video in Nasture 4K Ultra HD ce trimite imagini cu subiectele la o rezolutie 4K UHD si de o calitate deosebita. In o singura imagine trimisa incape toata pagina A4 - deci poti trimite toate subiectele in doar 15-20 sec. Camera are Focusare Automata - NU trebuie sa o mai reglezi de acasa invartind de Nasture pt a se vedea clar.

Camera Video 4K UHD in Nasture pentru Copiat la Examene Importante

Scrieți-vă părerea

Path: > i-Cheat S1 Lite Camera pentru Copiat