Camera video pentru copiat gx800 Afisare la marime maxima

Camera Video GX-800 pentru Copiat

Mini Camera Video in nasture de copiat capabila sa transmita imagini LIVE cu subiectele la sute de km distanta, fara a mai avea nevoie de un telefon mobil la tine in sala de examen. Cartela SIM intra direct in camera video, trebuie doar sa pornesti camera video inainte sa intri in sala de examen si imaginile sunt transmise in mod automat!

Avantaje:
- FARA Telefon Mobil sau Modem 4G cu tine in examen
- Fara Baterie Externa sau Power Banck
- imagini HD live FARA limita de distanta
- poti folosi mai multe lentile cu zoom si unghi diferit
- firul intre camera si modul foarte subtire si lung

Sistem Profesinal recomandat pentru examene unde NU ai acces cu telefon mobil in sala de Examen: Bac 2019 si examene exigente

Detalii

gx800-camera-copiat

Disponibilitate: stoc limitat !

3 000,00 lei

      Toti comerciantii de pe internet promoveaza camerele video pentru copiat la examene ca fiind fara telefon mobil dar omit in mod intentionat sa precizeze ca totusi ai un Router 4G. Acest modem (router)are dimensiunile foarte apropiate de un telefon mobil si deci nu prea ai facut nimic: ori ai telefonul mobil ori ai routerul 4G ceva in plus tot trebuie sa ai la tine.

     Camera video pentru Copiat GX-800 Pro Xtreme este singura camera de pe piata la ora actuala la care cartela SIM intra direct in Camera Video iar dimensiunile intregului sistem sunt extrem de mici: cat 2 cutii de chibrite. Camera video transmite imagini LIVE pe internet cu subiectele si deci pentru a putea face asta are nevoie de internet. Vei introduce o cartela Nano SIM din orice retea doresti direct in suportul SIM al camerei video pentru copiat si NU mai esti nevoit sa ai la tine telefonul mobil sau acel router 4G.

     Este foarte important sa stii cum sa deosebesti o camera GX-800 Pro originala, deoarece exista persoane rau intentionate care se folosesc de numele acestor camere iar in realitate vand produse mult inferioare. Partea buna este ca le poti recunoaste usor:
          - GX-800 Pro se introduce o cartela Nano SIM direct in camera si NU ai nevoie de Router 4G!
          - GX-800 Pro este singura camera care are mufa de incarcare Type C
          - Firul dintre camera si unitatea de procesare este foarte subtire si are aprox 1.5m lungime
          - GX-800 Pro are mai multe lentile cu nasture care se pot schimba cu usurinta: lentila cu zoom sau fara zoom, cu unghi de vizializare mare sau mai mic, in functie de nevoile fiecaruia.

     Celelalte sisteme:
          - cartela SIM NU intra in camera video: esti nevoit sa iei cu tine telefon mobil sau un Router 4G
          - unele modele de modemuri 4G nu stiu sa se conecteze automat la internet, trebuie sa faci anumite setari manuale pt fiecare retea GSM,
          - au dimensiuni mai mici: mici nu inseaman si performante, au procesor mai mic(max 0.5Ghz si 128 Mb DDR1):
                         - sunt mult mai lente,
                         - au intarziere mare
                         - se blocheaza foarte des - trebuie s ao repornesti in timpul examenului
          - firul intre camera si unitatea neagra de procesare e o pamblica lata:
                         - acea unitatea neagra de procesare se ascunde greu pe corp deoarece trebuie tinuta aproape de camera din cauza lungimii foarte scurte a acelei pamblici
                         - camera nu o poti monta la maneca sub nici o forma
          - au o mufa rotunda Jack de incarcare sau cel mult micro USB
          - o sa fii surprins dar astea nu costa mai mult de 50 de dolari pe Aliexpres.com si tie ti se cere cel putin 2000 de lei.

     Avantaje GX-800 Pro Xtreme:
        -  NU ai nevoie de telefon Mobil sau de Modem 4G cu tine in Sala de Examen
        - Cartela SIM intra direct in camera
        - imaginile LIVE sunt transmise la mii de km departare in doar 1...2 secunde
        - cel care primeste subiectele NU trebuie sa mai stea in apropierea cladirii in care se da examenul !!!
        - datorita tehnologiei CDMA folosite, este aproape imposibil de detectat si de bruiat
        - imaginile le poti primi atat pe PC sau laptop cat si pe orice telefon sau tableta din orice colt al lumii cu acces la internet
        - cel de acasa poate inregistra video sau face poze fara sa fie nevoie ca cel din examen sa apese pe vre-un buton
        - daca viteza la internet o permite imaginile se pot primi la 2..3 persoane din locatii diferite, simultan(se pot cupla 2..3 pt o camera pt a ajunge mai ieftin) - prezinta anumite particularitati, cereti detalii la telefon!
        - acumulator reincarcabil SONY LiPo de mare densitate integrat in minicamera ce confera pana la 4 ore de autonomie
        - dimensiuni mai mici - o poti ascunde mult mai usor, mai ales vara cand mergi subtire imbracat

     Cartela Nano SIM intra direct in Camera - Fara Router 4G sau Telefon Mobil!
     Camera Video pentru copiat la examene GX-800 Pro Xtreme este singura camera de pe piata la care cartela SIM intra direct in camera video si NU mai esti nevoit sa ai asupra ta in sala de examen acel Router 4G sau un telefon MobilCamera pentru Copiat GX-800 are suport pentru o cartela SIMm care poate fi din orice retea si NU trebuie sa faci absolut nici o setare: trebuie doar sa pui orice cartela nano SIM in camera si apoi sa o pornesti. Camera va incepe sa transmita automat imagini fara sa fie nevoie sa mai faci nimic.

         Camera GX800 are dimensiuni destul de reduse, camera in nasture are 0.5x0.5 cu 1mm grosime iar unitatea neagra de procesare al imaginilor este de marimea a doua cutii de chibrite. Camera pentru copiat GX800 are incorporat un acumulator reincarcabil ce are o autonomie de pana la 3 ore de functionare. NU mai esti nevoit sa iei acumulator extern cu tine cum era necesar pentru camera PX600 sau GX600.

In camera se introduce o cartela SIM din orice retea(Orange, Vodafone. Telekom, RDS) ce are activa o optiune de net 1...2 Gb(suficienti pt 2..3 ore de transmisie live continua) sau credit suficient pt ~ 2Gb internet. Trebuie doar sa pornesti camera video, inainte de a intra in sala de examen, iar aceasta va incepe sa transmita in mod automat imagini LIVE fara a mai fi nevoie sa intervii in vre-un fel in timpul examenului. Cel care primeste subiectele o poate face din orice locatie din orice colt al lumii ce are acces la internet. Nu are nevoie decat de un PC, Laptop obisnuit, telefon mobil (smartphone) sau tableta pe care se va instala un program de receptie a imaginilor ce il primesti in colet.

     Cea mai evoluata camera la ora actuala, capabila sa transmita Imagini LIVE cu subiectele, atat de pe o foaie de hartie cat si de la un Monitor LCD, la sute si chiar mii de km departare cu doar 1...2 secunde intarziereCamera are integrat un acumulator LiPo reincarcabil, de mare densitate, ce ii confera o autonomie de pana la 3 ore de transmisie LIVE continua.

 

     La Camera poti folosi mai multe lentile. Cu ce te ajuta acest lucru?
     Camera Video pentru copiat poate fi montata inlocuind un nasture de la camasa sau bluza din zona pieptului cat si de la maneca. Daca vei pune camera cu nasture la piept trebuie sa ridici putin foiaia pentru ca ajutorul tau de acasa ce primeste subiectele sa poata vedea subiectele pe foaie. El te va dirija prin casca din ureche cum sa misti foaia astfel incat acesta sa poate vedea toate subiectele. Daca vei pune nasturele cu camera la maneca, ajutorul tau de acasa care primeste subiectele te va dirija cum sa misti mana pentru a lua subiectele iar tie iti va fi mult mai usor sa faci acest lucru pentru ca ai mai multa mobilitate. Camera este foarte mica ca dimensiuni: are 0.5x0.5 cm cu 1mm grosime, firul este foarte subtire si lung si deci nu trebuie sa iti faci probleme - camera nu se va obsera oriunde si oricum ai montao.

        Lentilele cu nasture au unghiuri de vizualizare diferite, zoom mai mare sau mai mic si astfel iti va usura foarte mult sarcina de a filma subiectele deoarece poti alege lentila potrivita nevoilor tale: ai lentila cu zoom mai mare cu zoom mai mic, cu unghi de vizualizare mai mare sau mai mic pentru a le monta la maneca sau la piept si pentru examene la care subiectele sunt pe foaie sau la monitor LCD.
       Este recomandat sa faci mai multe teste de dinainte cu persoana care urmeaza sa te ajute la examen si vei utiliza lentila cu care crezi ca te impaci mai bine.

      Firul dintre camera in nasture si modulul negru este subtire si lung, la ce te poate ajuta?
       In primul rand camera in nasture pentru copiat are dimensiuni foarte mici:0.5x0.5 cu 1mm grosime si astfel poti monta camera in maneca fara nici o problema deoarece garantat nu se va vedea. Peste 90% din utilizatori monteaza camera pentru copiat in maneca deoarece au mobilitate mai mare in a misca camera si a filma subiectele(la piept trebuie sa ridici foaia in sus).
          Apoi firul dintre camera in nasture si modulul de procesare a imaginilor este subtire si lung de aproximativ 1.5m. Astfel vei putea monta camera cu nasture atat la maneca cat si la piept iar modulul de procesare al imaginilor il poti ascunde pe corp acolo unde crezi ca e mai comod pentru tine. Celelalte modele de camera existene pe piata,  intre camera in nasture si modulul de procesare a imaginilor este o pamblica neagra foarte lata si insuficient de lunga pentru a putea ascunde cu usurinta modul und edoresti pe corp.

    Procesor Quad Core 1.8Ghz Cortex A53 ARM  + GPU Mali T760 si are 2 Gb DDR3 1333mHz
     Momentan modelele GX700 si GX800 sunt singurele camere de pe piata care are un procesor CPU si GPU atat de puternic si o memorie de 2Gb ddr3. Camera are o putere foarte mare de procesare, putere ce o foloseste pentru a comprima imaginile captate de catre camera in nasture, pastrandu-si in acelasi timp claritatea. Traficul de date necesar pentru a trimite imaginile ajutorului tau de acasa este mult mai mic. De ce este asa important?  Cei care au mai folosit sisteme de copiat cu camera video stiu cu siguranta ca in zona unde vrei sa folosesti camera video trebuie sa ai semnal 4G bun, altfel imaginile au intarziere mare, se blocheaza sau chiar nici nu te poti conecta la camera. Camera pentru copiat GX800 comprima imaginile, pastrand in acelasi timp calitatea intacta si astfel reduce mult traficul necesar pentru a transmite imaginile ajutorului tau de acasa. Pentru cei care nu stiu, cu cat semnalul este mai bun in zona unde vei folosi camera video cu atat viteza la internet este mai mare si astfel vei primi imaginile mai repede si fara sa se blocheze. Se pot testa mai multe retele GSM, de regula daca examenul se tine intr-un oras este aproape imposibil sa nu fie o retea gsm care sa nu aiba semnal bun in zona.
     Cum semnalul gsm nu tine de utilizator si nu il poate controla acesta, faptul ca GX800 face trafic mai mic decat o camera pentru copiat obisnuita poate face diferenta intre o reusita si un esec.

     Ce trebuie sa ai cu tine in sala de examinare?
          Trebuie sa ai camera video GX-800 Pro
          Trebuie sa ai un sistem de copiat audio fara fire - pentru a putea primi rezolvarile inapoi

     Poti utiliza orice sistem audio cu casca fara fire pentru copiat, camera doar transmite imagini video si nu are si audio integrat. La sistemele de copiat partea audio este separata de partea de video si deci nu trebuie sa fie compatibile intre ele.
     Este recomandat sa folosesti Cutiuta GSM sau Cardul GSM deoarece vei introduce o alta cartela SIM si astfel nu este nevoie de telefon mobil nici pentru a primi raspunsurile inapoi.

     Cum se foloseste camera video pentru copiat GX-800?
      Este destul de simplu de folosit, inainte sa intri in cladirea unde se va da examenul trebuie doar sa  te asiguri ca ai o cartela ce are o optiune cu internet activa si sa pornesti camera video . Camera se va conecta automat la internet si va sta in stare de asteptare: asteptand ca ajutorul tau de acasa sa se conecteze. Ajutorului tau de acasa o sa ii apara in aplicatie cand camera ta este pornita si va trebui doar sa dea click pe butonul de vizualizare. Detalii gasesti in manualul de utilizare pe care il primesti in colet.
     Mai trebuie doar sa dai drumu la sistemul tau audio pe care il ai si esti gata de examen!

     Cum se pot Vizualiza si Memora imaginile trimise de camera video?
     Ajutorul tau de acasa, cu ajutorul aplicatiei instalate va putea controla camera, tu nu trebuie sa apesi pe nici un buton in timpul examenului! El poate face face fotografii sau inregistra video subiectele pe care apoi le poate vizualiza chiar daca camera ta este oprita deoarece se pastreaza in memoria dispozitivul unde aplicatia este instalata. Sau le poti trimite mai departe pe Facebook, WhatsApp, email, etc.
     Aplicatia este disponibila in mod gratuit atat pe dispozitive mobile: tablete si telefoane android sau ios, cat si pe calculatoare sau laptopuri cu Windows sau Mac, etc.

     Un foarte mare avantaj al acestui sistem de copiat cu camera video in nasture GX800  este acela ca se pot conecta doua persoane la aceeasi camera, in acelasi timp din locatii diferite. Astfel poti face cheta cu inca cineva, puneti jumate jumate si primiti subiectele amandoi. Urmand ca raspunsurile sa fie date fiecare de ajutorul lui personal, deoarece nu este recomandat ca o singura perosana sa dicteze raspunsurile la doi in acelasi timp.

Specificatii:
   - Autonomie acumulator: pana la 3h
   - Timp de incarcare: ~ 2h
   - marime: cat 2 cutii de chibrite
   - Unghi de vizualizare cu 30% mai mare decat la seria PX-600

Setul cuprinde:
   - Camera video in nasture GX-800 Pro Xtreme
   - 10 nasturi de schimb identici cu camera
   - cablu de incarcare
   - manual de utilizare foarte detailat
   - certificat de garantie


Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Camera Video GX-800 pentru Copiat

Camera Video GX-800 pentru Copiat

Mini Camera Video in nasture de copiat capabila sa transmita imagini LIVE cu subiectele la sute de km distanta, fara a mai avea nevoie de un telefon mobil la tine in sala de examen. Cartela SIM intra direct in camera video, trebuie doar sa pornesti camera video inainte sa intri in sala de examen si imaginile sunt transmise in mod automat!

Avantaje:
- FARA Telefon Mobil sau Modem 4G cu tine in examen
- Fara Baterie Externa sau Power Banck
- imagini HD live FARA limita de distanta
- poti folosi mai multe lentile cu zoom si unghi diferit
- firul intre camera si modul foarte subtire si lung

Sistem Profesinal recomandat pentru examene unde NU ai acces cu telefon mobil in sala de Examen: Bac 2019 si examene exigente

Scrieți-vă părerea

Path: > Camera Video GX-800 pentru Copiat