GX 600 Pro Xtreme camera video pentru copiat in nasture Afisare la marime maxima

Camera Video in Nasture GX-600 Pro Xtreme

GX-600 Pro Xtreme este cea mai performanta camera video pentru copiat la examene ce transmite LIVE imagini de calitate HD cu subiectele tale fara a mai fi nevoie ca ajutorul tau care iti va sopti raspunsurile sa mai stea in apropiere cladirii unde se da examenul- camera transmite LIVE la mii de km in doar 1...3 sec. Datorita tehnologiei de ultima ora si a materialelor de inalta calitate folosite, dimensiunile sau redus considerabil atat la unitatea de procesare a imaginilor cat si la camera video din nasture.

GX-600 Pro Xtreme face parte din gama produselor Profesionale 2018 ce se folosesc la examene foarte importante unde de regula sunt supraveghetori foarte exigenti

Este integral produsa de Fabrica - NU este Home Made

FARA Telefon Mobil la tine in Examen!

Detalii

gx-600

Disponibilitate: Stoc Limitat !

2 999,00 lei

Preț redus!

-501,00 lei

3 500,00 lei

Avantaje XD-100 Pro Mini:
     - Focalizare Manuala - este o functie foarte importanta. Modelele cu Focalizare Automata au o plaja mica de autoreglare si astfel daca camera este tinuta prea departe de foaia cu subiecte se vede prea mic si nu se intelege iar daca e prea aproape se iese din plaja de autoreglare si se vede in ceata - trebuie reglata cu o surubelnita. Focalizarea Manuala are o plaja de reglare de 3 ori mai mare decat cea automata si astfel subiectele se vad bine de la mai multe distante. Focalizarea Manuala se poate face atat de acasa cand faceti teste, invartind foarte putin de nasture cat si in timpul examenului deoarece este foarte usor sa prinzi de nasture si sa invarti putin. La modelele cu Focalizarea Automata daca nu te incadrezi in plaja iei de actiune trebuie si ea reglata doar ca se face cu o surubelnita, lucru greu de realizat de persoane necalificate iar in timul examenului este imposibil sa umbli cu surubelnita la camera.
     - Rezolutie 720p este ideala pt a transmite subiectele. Modelele cu 1080p imaginea se blocheaza foarte des si au intarzieri mari deoarece au nevoie de viteze prea mari de Upload pe care reteaua GSM din Romania nu le poate oferi chiar si pe 4G.
     - Fir lung de 1,5m intre Camera Video din Nasture si Modulul de procesare al Imaginilor - poti pune nasturele cu camera atat la piept cat si la maneca si poti ascunde modulul de procesare a imaginilor unde consideri ca e mai bine pentru tine(la sutien, la slipi, in buzunar, in orice zona a corpului lipit cu un plasture medicinal, etc) deoarece ai un fir lung care iti permite acest lucru. Noi recomandam sa montati camera inlocuind un nasture de la maneca daca este posibil deoarece ai o mobilitate mult mai mare: prin casca ti se va zice: da mai sus, mai jos, mai aproape, mai departe, etc Daca pui camer ala piept trebuie sa ridici foaia in mana si sa o plimbi...lucru ce poate da de banuit supraveghetorilor daca te vede.
La modelele concurente ai o pamblica lata de 1..2 cm si foarte scurta de aprox 10 cm limitand mult montarea si utilizarea sistemului

     Acordati mare atentie deoarece diferiti comercianti de pe olx promoveaza focalizarea automata ca find mai buna dar in realitate ea este mult mai limitata si vei avea surprize in timpul examenului.

Avantaje GX-600 Pro Xtreme:
     - FARA sa ai nevoie de Telefon Mobil la tine in Examen
     - Cea mai mica camera pentru copiat la examene de pe piata,
     - Deoarece are dimensiuni mici este usor de ascuns pe sub haine chiar si vara cand esti imbracat subtire,
     - Transmite LIVE (in timp real) imagini HD - se vede bine scrisul atat pe foaie cat si de pe monitor,
     - Cel care urmeaza sa iti dicteze raspunsurile poate fi la orice distanta fata de tine, chiar si in alta tara
     - Server Video pe Romania - suntem singurii care avem serverul video in romania - modelele concurente au serverul video in China care de regula este foarte aglomerat, imaginile sunt trimise intai in China apoi se intorc la ajutorul tau care asteapta subiectele. Rezultatul: intarzieri mari, blocaje dese, instabilitate.
     - Transmite imagini LIVE in orice locatie de pe glob ce are acces la internet cu MAX 1...2 secunde intarziere !
     - Imaginile le poti primi atat pe PC sau laptop cat si pe orice telefon sau tableta din orice colt al lumii cu acces la internet
     - Cel de acasa poate inregistra video sau face poze FARA sa fie nevoie ca cel din examen sa apese pe vre-un buton
     - Daca viteza la internet o permite imaginile se pot primi la 2..3 persoane din locatii diferite, simultan(se pot cupla 2..3 pt o camera pt a ajunge mai ieftin) - prezinta anumite particularitati, cereti detalii la telefon!

      Acest sistem este unul extrem de performant deoarece foloseste tehnologii de ultima generatie si doar materiale de cea mai buna calitate. Fata de modelul PX-300 care s-a lansat pe piata la sfarsitul anului 2017, acest nou model lansat in 2018 are dimensiuni mult mai mici. Au fost reduse considerabil dimensiunile atat al unitatii de procesare a imaginii cat si a camerei video din nasture si desi dimensiunile s-au micsorat performantele au crescut datorita folosirii componentelor electronice de ultima ora care sunt din ce in ce mai mici si mai destepte. Datorita dimensiunilor destul de mici se poate ascunde cu usurinta pe sub haine chiar si vara cand este cald afara si esti imbracat subtire.

     Acest sistem pentru copiat la examene/teste este ideal de folosit la examene importante si unde gradul de exigenta al supraveghetorilor este mare(unde sunt 2..3 profesori supraveghetori in sala de examinare).

 

   

     Este foarte usor de folosit, nu trebuie decat sa pornesti sistemul inainte sa intri in sala de examinare. Camera va porni si va intra in stare de asteptare. Prietenul tau care asteapta subiectele acasa si care urmeaza sa iti dea raspunsurile se va conecta la camera cu ajutorul unei aplicatii care se instaleaza pe orice laptop, descktop PC, telefon sau tableta. In timpul examenului tu nu trebuie sa mai faci nimic  - cu ajutorul aplicatiei prietenul tau de acasa poate face poze sau poate inregistra un filmultet, tu care esti in examen nu trebuie sa apesi pe nici un buton pentru toate astea. Programul este unul obisnuit, se instaleaza la inceput, se configureaza foarte simplu si rapid. O data configurat, cel care intra in examen nu trebuie decat sa porneasca camera inainte sa intre in sala de examen iar cel de acasa sa porneasca programul si imaginile se primesc automat.

     Dupa ce a facut poze sau a inregistrat un clip video cu subiectele prietenul tau de acasa le poate revizualiza ori de cate ori doreste deoarece raman pe memoria dispozitivului unde este instalata aplicatia, sau le poate trimite mai departe la altcineva pe Facebook, Whattsap, Email, Skype, etc

     Acest sistem este doar pentru a filma si a trimite LIVE subiectele tale la prietenul tau. Pentru ca prietenul tau sa iti poata oferi inapoi rezolvarile la subiecte ai nevoie si de un sistem audio de copiat fara fire cu micro earpiece. Sistemul audio e separat de cel video si deci se poate folosi orice model de sistem fara fire pentru copiat la examene. Poti alege unul de aici

     Camera GX-600 Pro Xtreme se alimenteaza prin Micro USB de la o mini baterie externa(Power Bank) de 3000 mAh inclusa in pachet, ce ofera o autonomie de pana la 4 ore de functionare continnua si de 12 ore in starea de asteptare. Daca se doreste o autonomie mai mare se poate folosi alta baterie externa de capacitate mai mare: 5000...10 000 mAh. Nu este necesar un model anume, se poate folosi absolut orice model de baterie externa de tip power banck(folosit pentru telefoanele mobile).

Pachetul contine:
     - Modulul de procesare a imaginilor GX-600 Pro Xtreme
     - Mini Camera Video HD in Nasture
     - Baterie Externa 3000 mAh (aprox ~3h autonomie)
     - Cablu Micro USB pentru alimentare si incarcare
     - Manual de utilizare
     - Certificat de Garantie

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Camera Video in Nasture GX-600 Pro Xtreme

Camera Video in Nasture GX-600 Pro Xtreme

GX-600 Pro Xtreme este cea mai performanta camera video pentru copiat la examene ce transmite LIVE imagini de calitate HD cu subiectele tale fara a mai fi nevoie ca ajutorul tau care iti va sopti raspunsurile sa mai stea in apropiere cladirii unde se da examenul- camera transmite LIVE la mii de km in doar 1...3 sec. Datorita tehnologiei de ultima ora si a materialelor de inalta calitate folosite, dimensiunile sau redus considerabil atat la unitatea de procesare a imaginilor cat si la camera video din nasture.

GX-600 Pro Xtreme face parte din gama produselor Profesionale 2018 ce se folosesc la examene foarte importante unde de regula sunt supraveghetori foarte exigenti

Este integral produsa de Fabrica - NU este Home Made

FARA Telefon Mobil la tine in Examen!

Scrieți-vă părerea

Path: > Camera Video in Nasture GX-600 Pro Xtreme