Cutiuta GSM cu Nano Casca Afisare la marime maxima

Cutiuta GSM cu Nano Casca

Pentru cei care au gaura la ureche mai mica si nu pot folosi microcastile Japoneze de frica sa nu se vada casca in ureche avem solutia perfecta. Acest dispozitiv foloseste in locul castilor Japoneze microcasti de tipul celor cu microvibratii !!!

Produs RECOMANDAT !!!\

BONUS: 6 x Microcasti

Detalii

hc210

400,00 lei

Avantaje:

- acest dispozitiv este ideal pentru persoanele la care microcasca japoneza se vede in ureche !!!! Acest dispozitiv pentru copiat foloseste alta tehnologie ce permite folosirea unor microcasti mult mai mici decat cele japoneze.

- singurul dispozitiv la care poti sa dai volumul la maxim de se aude foarte foarte foarte tare in urechea ta de zici ca se aude in toata sala si daca sta cineva lipit de urechea ta NU VA AUZI NIMIC GARANTAT!!

Primiti inapoi de 10 ori valoarea acestui produs daca se va auzi ceva in exterior folosind castile cu microvibratii!


Fata de modelul 2013-2014, acest model are urmatoarele avantaje:

Nu se mai intrerupe apelul!!!! cod IMEI unic! Cele negre fiind contrafacute nu aveau coduri IMEI inregistrate in Registrul International, ci erau puse la intamplare. Astfel nu de putine ori se intampla ca in acelasi timp in retea sa fie 2 dispozitive(un telefon si o cutiuta GSM de EX.) cu acelasi cod IMEI. O sa ziceti ei bine si ce daca? Pai reteaua va inchide apelurile dupa un timp (ce nu depaseste de regula 30 min) la ambele terminale GSM si nu va mai recunoaste reteaua decat dupa ce inchideti si redeschideti cutiuta.

- Nedetectabila, nu Interfereaza cu noile Microfoane montate anul acesta la BAC 2015 si nici cu Camerele Video montate inainte !

- Microfonul este mult mai sensibil - daca cutiuta nu este acoperita cu un material gros se aude si cum paseste cineva in incapere.

- grosimea este aceeasi cu modelul negru 2014 dar modelul 2015 are lungimea mai mica cu 1cm


Caracteristici:

- Autonomie:
          - in convorbire pana la 4 ore,
          - standby pana la 30 ore
- Durata pentru incarcare: ~2 ore
- Sensibilitate microfon: max 10...15m
Raspuns automat in cazul intreruperii convorbirii


Intrebari Frecvente:

- Se aude ceva in exterior?
          I_ Raspuns: NU! Datorita tehnologiei folosite de ultima generatie nu se aude nimic in exterior. In plus aveti si posibilitatea de a regla volumul de la cutiuta: "-" si "+"

- Casca se vede in ureche?
          I_ Raspuns: NU! este modelul cu casti cu microvibratii -  cele mai mici microcasti pt copiat care exista pe piata la ora actuala.

- Exista posibilitatea ca Microcasca sa ramana blocata in ureche?
          I_ Raspuns:  Daca va curatati bine de ceara inainte sa puneti microcasca de copiat in ureche este aproape imposibil sa ramaneti cu microcasca pentru copiat blocata in ureche.

- Produsul este original?
          I_ Raspuns: Trebuie sa stiti ca nici un mare brand nu va produce produse expres pentru a copia la examene. Toate produsele pentru copiat sunt alcatuite din mai multe subansamble ce sunt produse de catre branduri renumite pt scopuri diferite(baby Video monitoare, mudule gsm, etc ) Toate produsele pt copiat sunt modificate special.

- Se poate apela de pe Cutiuta GSM?

          I_Raspuns: Nu. Cutiuta raspunde automat de fiecare data oricarui numar care o apeleaza. Astfel functia de a apela este inutila cu atat mai mult cu cat puteti da de banuit atunci cand incercati sa apelati dv.

.

Pachetul cuprinde:

- Cutie GSM + cablu micro USB
- 6 microcasti cu microvibratii + magnet oval pt extragere microcasti din ureche,
- instructiuni foarte detailate de utilizare
- certificat de garantie 12 Luni

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Cutiuta GSM cu Nano Casca

Cutiuta GSM cu Nano Casca

Pentru cei care au gaura la ureche mai mica si nu pot folosi microcastile Japoneze de frica sa nu se vada casca in ureche avem solutia perfecta. Acest dispozitiv foloseste in locul castilor Japoneze microcasti de tipul celor cu microvibratii !!!

Produs RECOMANDAT !!!\

BONUS: 6 x Microcasti

Scrieți-vă părerea

Path: > Cutiuta GSM cu Nano Casca