Pachet GX600 Pro xTreme + Cutiuta GSM Afisare la marime maxima

Pachet GX-600 si Cutiuta GSM

Sistem pentru Copiat la Examene Importante unde NU ai acces cu un Telefon Mobil la tine in Sala de Examen. Este Compus din Audio: Cutiuta GSM cu Casca MC-2500 si Camera Video in Nasture GX-600 Pro Xtreme.

Cele mai Performante Sisteme aparute in 2018

Vezi aici noul model 2019 Camera GX-800 Fara telefon sau Router 4g cu tine in examen !

Detalii

gx600-cutiuta-gsm

Disponibilitate: stoc limitat!

1 700,00 lei

     Alegeti camerele care transmit video live (video streaming) din seria PX-GX doar daca in zona unde o vei folosi ai semnal GSM 4G foarte bun! Altfel exista posibilitatea ca imaginile sa aibe intarziere foarte mare si chiar sa se blocheze si sa nu te poti conecta la camera Video.

     Daca NU esti sigur de ce semnal este in zona unde se da examenul atunci alege noile Camere Video 4K Ultra HD ce foloseste o tehnologie noua de transmitere a imaginilor ce permite utilizarea lor chiar si conditii in care semnalul GSM este mai slab.

Camerele video din seria PX-GX folosesc o tehnologie destul de veche de transmitere a datelor numita Point to Point sau P2P pe scurt. P2P este o tehnologie care nevoie de resurse importante atat de energie cat si de banda mare de internet necesara pentru a trimite imaginile. Camerele Video PX-GX trimit flux continuu de date iar daca reteaua GSM utilizata in momentul respectiv(in zona unde se tine examenul) nu poate satisface necesarul camerei video PX-GX tot sistemul cedeaza. Atat camera cat si programul de receptie al imaginilor se va bloca. Camerele Video PX-GX nu trimit imagini si asteapta raspuns sa vada daca si ajung la destinatar, defapt nici NU le intereseaza daca si ajung. Ele tot trimit si trimit si tot trimit iar sistemul coplesit de cantitatea de informatie va ceda in cele din urma.

Camerele video pentru copiat din seria PX-GX care au nevoie de internet de viteza buna (semnal 4G Full) altfel se blocheaza

Camerele video din gama i-Cheat S1 folosesc tehnologii noi de procesare a imaginilor care le permit utilizarea unor rezolutii mult mai mari cu un consum mult mai mic de resurse. Camerele Video pentru Copiat din seria i-Cheat comprima imaginea! O reduce de la aproximativ 10Mb la doar 1.8….2.1 mb si apoi o trimite pe Email. Camera nu va trimite urmatoarea imagine pana cand nu va primi raspuns din partea serverului de Email ca acea imagine a si ajuns.  Abia apoi va trimite imaginea urmatoare. Astfel sistemul nu se va putea prabusi! Tot procesul este complet automat! La modelul i-Cheat S1 Pro doar trebuie sa trei cu inelul prin fata camerei in nasture si camera va face si trimite automat pozele pe email. Daca vei trece cu inelul de mai multe ori intr-un timp scurt, imaginile sunt preluate dar sunt puse intr-o lista de asteptare. Ele fiind trimise pe rand in ordinea in care sunt facute.

     Vezi aici noile camere care transmit imagini 4K cu subiectele

Folosind acest Sistem:
     - NU ai nevoie de Telefon Mobil la tine in Examen
     - NU trebuie sa dictezi subiectele - camera le va transmite LIVE

Pentru acest sistem de copiat ai nevoie de 2 cartele SIM:
   - Una va intra in cutiuta GSM, folosita pentru a primi raspunsurile in casca.
   - A doua cartela SIM intra in Camera Video, folosita pentru a trimite subiectele LIVE.

Cutiuta GSM (sistem cu ajutorul caruia ti se va dicta rezolvarile):
     - ai cea mai mica casca MC-2500 TOATA de culoarea pielii - cele cu capac negru se vad ca un dop in ureche
     - este cat o cutie de chibrite, se pune o cartela SIM obisnuita, se porneste cutiuta GSM, se apeleaza nr
     - cutiuta gsm raspunde AUTOMAT la apel si transmite la casca ce dicteaza cel de acasa
     - are si microfon - cel de acasa aude ce se intampla in sala de examen

GX-600 Pro Xtreme:
     - este cel mai mic Sistem Video pentru copiat ce tranmite LIVE subiectele
     - este in totalitate produsa de FABRICA! NU de studenti prin camine.
     - NU ai nevoie de Telefon Mobil cu tine in Examen
     - Subiectele se pot primi pe orice Telefon/Tableta, Laptop/PC din orice colt al lumii cu acces la internet
     - Server Video in Romania - imagini cu max 2..3 sec intarziere si care nu se blocheaza
     - Modelele concurente au serverul video in China - imaginile intai se duc acolo si apoi se intorc - intarzieri mari si blocaje dese

Avantaje XD-100 Pro Mini:
     - Focalizare Manuala - este o functie foarte importanta. Modelele cu Focalizare Automata au o plaja mica de autoreglare si astfel daca camera este tinuta prea departe de foaia cu subiecte se vede prea mic si nu se intelege iar daca e prea aproape se iese din plaja de autoreglare si se vede in ceata - trebuie reglata cu o surubelnita. Focalizarea Manuala are o plaja de reglare de 3 ori mai mare decat cea automata si astfel subiectele se vad bine de la mai multe distante. Focalizarea Manuala se poate face atat de acasa cand faceti teste, invartind foarte putin de nasture cat si in timpul examenului deoarece este foarte usor sa prinzi de nasture si sa invarti putin. La modelele cu Focalizarea Automata daca nu te incadrezi in plaja iei de actiune trebuie si ea reglata doar ca se face cu o surubelnita, lucru greu de realizat de persoane necalificate iar in timul examenului este imposibil sa umbli cu surubelnita la camera.
     - Rezolutie 720p este ideala pt a transmite subiectele. Modelele cu 1080p imaginea se blocheaza foarte des si au intarzieri mari deoarece au nevoie de viteze prea mari de Upload pe care reteaua GSM din Romania nu le poate oferi chiar si pe 4G.
     - Fir lung de 1,5m intre Camera Video din Nasture si Modulul de procesare al Imaginilor - poti pune nasturele cu camera atat la piept cat si la maneca si poti ascunde modulul de procesare a imaginilor unde consideri ca e mai bine pentru tine(la sutien, la slipi, in buzunar, in orice zona a corpului lipit cu un plasture medicinal, etc) deoarece ai un fir lung care iti permite acest lucru. Noi recomandam sa montati camera inlocuind un nasture de la maneca daca este posibil deoarece ai o mobilitate mult mai mare: prin casca ti se va zice: da mai sus, mai jos, mai aproape, mai departe, etc Daca pui camer ala piept trebuie sa ridici foaia in mana si sa o plimbi...lucru ce poate da de banuit supraveghetorilor daca te vede.
La modelele concurente ai o pamblica lata de 1..2 cm si foarte scurta de aprox 10 cm limitand mult montarea si utilizarea sistemului

     Acordati mare atentie deoarece diferiti comercianti de pe olx promoveaza focalizarea automata ca find mai buna dar in realitate ea este mult mai limitata si vei avea surprize in timpul examenului.

Mai multe detalii despre Camera Video in Nasture gasiti aici

Mai multe detalii despre Cutiuta GSM gasiti aici

Desigur poti alege si Cutiuta GSM cu Microvibratii, detalii gasiti aici

Nu e greu sa iti dai seama din avantajele utilizarii acestor 2 sisteme impreuna ca in primul rand ii vei usura foarte mult sarcina celui care te ajuta si asteapta imaginile si apoi tu ai mai putine pe tine:nu ai telefon, nu ai multe cabluri pe tine, etc Astfel esti mai putin stresat(a) si:

AI SANSE MULT MAI MARI DE REUSITA

Setul cuprinde:
   - camera video in nasture GX-600 Pro Xtreme
   - 5 nasturi de schimb identici cu camera
   - cablu de incarcare + Incarcator 
   - Cutie GSM de culoarea pielii pentru a o ascunde cu usurinta,
   - Micro Casca Japoneza MC-2500 TOATA DE CULOAREA PIELII !!!
   - 4 x Baterie SONY 337,SR 416 SW Originale cu Oxid de Argint
   - instructiuni foarte detailate de utilizare
   - certificat de garantie + BONUS Cartela SIM cu numar pt Cutiuta GSM


Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Pachet GX-600 si Cutiuta GSM

Pachet GX-600 si Cutiuta GSM

Sistem pentru Copiat la Examene Importante unde NU ai acces cu un Telefon Mobil la tine in Sala de Examen. Este Compus din Audio: Cutiuta GSM cu Casca MC-2500 si Camera Video in Nasture GX-600 Pro Xtreme.

Cele mai Performante Sisteme aparute in 2018

Vezi aici noul model 2019 Camera GX-800 Fara telefon sau Router 4g cu tine in examen !

Scrieți-vă părerea

Path: > > Pachet GX-600 si Cutiuta GSM