contact www.sisteme-copiat.ro

     Oricine s-a gandit macar odata sa copieze. Cine nu s-a gandit la acest lucru, cel mai sigur minte sau nu vrea sa recunaosca. Cu siguranta ati trecut si voi peste reprize in care v-ati dorit sa copiati sau chiar ati copiat intr-un anumit fel. Nici o casca de copiat nu este atat de sigura. Cu toate acestea, probabil ca va vor fi utile cateva dintre sfaturile de mai jos. Daca va numarati printre persoanele care obisnuiesc sa copieze, atunci probabil ca stiti deja cateva dintre metodele de copiat prezentate aici. Dar daca nu, le puteti afla citi in continuare.

     De cele mai multe ori, atunci cand vine vorba despre copiat, multe persoane apeleaza la copiuta pusa sub fund. Intrebarea este insa, in acest caz, in cazul in care profesorul va va prinde ca trisati la examen, va va pune sa va ridicati in picioare si va va prinde cu aceste copiute. Scrisul in palma nu mai este nici el o solutie de incredere. Pentru ca e si destul de evident, dar si stresant in acelasi timp. Se intampla asadar ca aceste metode cu casca de copiat sa fie uneori mai usor de utilizat sau mai complicat, in functie de ce metoda de copiat alegi sa folosesti. Atat de mult incat poate vi se pare mai simplu sa va apucati pur si simplu sa invatati.

     Daca nu va puteti totusi baga materia in cap, este important de stitu ca exista cateva strategii pe care le puteti avea in vedere. Astfel incat sa reusiti sa copiati intr-un mod eficient. Unele persoane cu siguranta aplica deja aceste metode de a copia. Deci ele probabil ca sunt destul de cunoscute, dar nu strica totusi sa le mai vedeti odata pentrui a fi siguri ca le stiti.

Metode clasice fara casca de copiat

Metoda sticla de apa

Desi e o metoda destul de des intalnita si poate chiar evidenta, metoda cu sticla de apa, poate avea sanse de reusita in cazul unui examen. Tot ce va trebui sa faceti pentru a aplica aceasta metoda va fi sa dezlipiti eticheta unei sticle cu apa.

Pe spatele etichetei, puteti adauga formule cu creionul. Daca veti avea nevoie de o anumita formula, atunci va trebui sa trageti cu ochiul in timpul testului. Astfel veti avea astfel la dispozitie mereu formulele de care veti avea nevoie.

Metoda pentru copiat cu sticla de apa

 

Metoda cu mana pe masa

Metoda cu mana pe masa este si ea una destul de des intalnita. Va trebui asadar sa va lasati o maneca pe masa. Intre timp, puteti cauta raspunsurile pe telefon, sub masa. Nu va impiedica nimeni sa incercati aceasta metoda, iar daca veti fi prinsi, va fi foarte usor sa bagati mana inapoi in maneca.

Metoda de copiat cu mana pe masa


Scrisul pe bancă

     Scrisul pe banca este probabil una dintre cele mai vechi metode de a copia. Aceasta metoda a ramas inca una extrem de eficienta. Aceasta metoda este asadar una foarte folosita, ea avand si o rata cat mai mare de succes. Tot ce va trebui sa faceti va fi sa folositi un creion care sa nu fie atat de vizibil pentru persoanele care trec pe langa banca voastra. El trebuie sa fie vizibil doar pnetru voi si trebuie sa tineti mereu foaia peste copiuta. Mai este o metoda mai elaborata in cazul acestei metode de copiat si anume sa scrieti pe perete sau sub pervaz. Aceasta metoda este eficienta asadar pentru persoanele care stau pe randul de la fereastra. Poti alege desigur si o casca de copiat, metoda mult mai sigura ce are randament mult mai mare.

copiat la examene

     Aveti grija totusi sa nu va intindeti prea mult. E posibil ca scrisul sa devina vizibil pentru un profesor atunci cand el se va plimba printre banci. De aceea riscati destul de mult daca veti face acest lucru si cu siguranta nu va veti dori sa fiti prinsi.

 

Scrisul pe antebrat

     Scrisul in palma este destul de cunoscut, insa nu multi obisnuiesc sa scrie pe antebrat. Puteti ascunde mult mai usor copiutele in acest fel, conditia fiind sa purtati maneci lungi atunci cand mergeti la examene. De asemenea, nu va trebui sa scrieti pe antebrat romane intregi.

     Daca veti obisnui sa va analizati cu o mai mare atentie in timpul examenului, atunci veti atrage atentia si cu sigruanta nu va veti doriti acest lucru.

Metoda de copiat scrisul pe antebrat

 

Metoda cu banda adeziva

Daca va displace complet scrierea pe piele, atunci e mult mai usor sa aplicati o banda adeziva transparenta pe mana si sa scrieti pe aceasta. In acest fel, va va fi mult mai usor sa va debarasati de probele incriminatorii. Asta doar atunci cand veti fi prinsi ca va folositi de copiute.

 metoda de copiat cu banda adeziva

Pachetul de guma

    Copiuta pe pachetul de guma este destinata mai mult expertilor in ale copiatului. Anume celor care vor sa treaca la nivelul urmator in ceea ce priveste copiatul la examene. Pentru a aplica aceasta metoda, va trebui sa va faceti niste copiute de dimensiunea unui pachet de gume. Apoi sa le lipiti in interiorul unui ambalaj de guma. Tot ce va trebui sa faceti in timpul examenului va fi sa deschideti pachetul de gume.

     Apoi sa trageti cu ochiul in interiorl acestuia. Veti avea asadar timp sa extrageti rapid informatia de care aveti nevoie, iar faptul ca ati desfacut un pachet de gume nu va atrage deloc atentia profesorului.

Metode pentru copiat la examene nedetectabile

 

Metoda prohapul

     Mai exista si metoda prohabul si anume sa va puneti copiuta sub acesta. Strategia e posibil sa dea roade in acest fel pentru ca e greu de crezut ca in timpul examenului profesorul va va spune sa luati mana de acolo.

metode de copiat

 

Metoda şervețelul

     In cazul in care aveti niste servetele, puteti scrie cu creionul pe ele, iar in timpul examenului sa le desfaceti si sa trageti cu ochiul. Va puteti preface ca va stergeti la nas cu acestea, iar dupa care va puteti uita la ele. Gestul va parea mai scarbos, dar cu toate acestea veti putea trage cu ochiul la copiute si veti putea fi siguri ca nimeni nu va va intreba ce aveti acolo.

Metoda de copiat cuscris pe servetel

 

     In cazul fetelor, acestea isi pot ascunde copiutele sub fusta sau in zona sutienuluiu. In acest fel vor putea copia fara probleme pentru ca nimeni nu le va intreba ce au in aceste zone. Toate aceste metode de copiat sunt importante de avut in vedere. Astfel incat sa reusiti sa treceti cu bine peste un examen mai greu.

metode pentru copiat la examene


 

Metode moderne cu casca de copiat

Cutiuta GSM cu casca de copiat japoneza

     Este un mic dispozitiv extremde des folosit. Este de marimea unei cutii de chibrite. In ea se va introduce o cartela SIM din orice retea. Se porneste cutiuta si apoi ori de cate ori ajutorul tau de acasa va apela numarul cartelei SIM din interior, cutiuta va raspunde automat la apel. Deci daca din oricare motiv apelul se intrerupe, ajutorul tau te va apela din nou. Cutiuta gsm cu casca pentru copiat la examene va raspunde automat la apel de fiecare data. Este adesea utilizat pentru copiat la examene importante deoarece nu mai ai nevoie de telefon mobil cu tine in sala de examen. Cutiuta GSM cu casca japoneza este ea practic un mic telefon mobil.

cutiuta gsm cu casca de copiat

Cardul GSM cu casca de copiat

     Face cam aceleasi lucruri precum cutiuta gsm cu casca de copiat doar ca difera forma. Cardul GSM imita un card bancar obisnuit, cu mentiunea ca este putin mai gros(aprox 5mm). Un avantaj al cardului GSM pentru copiat ar fi autonomia bateriei putin mai mare decat cea a cutiutei GSM. Cardul GSM pentru copiat are incorporat un microfon foarte performant. Astfel ajutorul tau de acasa poate auzi ce se intampla in sala de examen.

card gsm cu cartela pentru copiat

Pixul GSM pentru copiat cu cartela SIM

     Ca si cutiuta si cardul, pixul pentru copiat cu cartela SIM inlocuieste telefonul mobil. Este un dispozitiv ce pare foarte tentant de folosit. Acesta din urma are totusi mai multe dezavantaje.

Marimea

     Marimea in primul rand te poate da de gol. Nu este totusi chiar de marimea unui pix obisnuit. Astfel profesorii supraveghetori mai vigilenti  (cei mai tineri indeosebi) isi pot da seama cu usirinta ca este posibil sa copiezi cand te vede cu acel pix care te scoate in evidenta. Au fost si cazuri in care atunci cand semna lucrarea a folosit pixul pentru copiat, profesorul confiscand pixul deoarece stia despre ce este vorba cu acel pix.

Autonomia acumulatorului

     Autonomia poate reprezenta o problema daca examenul tau tine mai mult de o ora, intrucat pixul are o marime insuficienta pentru o baterie  suficient de mare cat sa te tina 2..3 ore.

Sunetul din casca de copiat

     Cu toate ca pixul  este mai mare decat unul normal, in interior nu incape un modul de emisie pentru casca prea puternic. Acest lucru se traduce prin faptul ca pentru a auzi cat de cat acceptabil in casca trebuie sa tii pixul aproape de casca din ureche. Deci trebuie sa stai aplecat pe banca, cu capul aproape de pix.

pix gsm cu cartela pentru copiat.jpg

Handsfree cu casca de copiat

    Handsfreeul pentru copiat cu colier si microcasca cu microvibratii pe timpan sunt cele mai vechi sisteme de copiat. Au aparut undeva prin anii 2004 si inca mai sunt folosite chiar si astazi. Aceste sisteme ofera multe avantaje la un pret mic. Practic este un dispozitiv la care chiar daca mai ai ceva fire pe corp, la ureche nu ai nici un fel de fir. Astfel poti copiat la un examen fara sa fii nevoit sa cheltui prea multi bani. Handsfree-ul Wireless pentru copiat  sunt sistemele cel mai des utilizate deoarece au un raport pret calitate foarte bun.

Camera video pentru copiat

     Camera video pentru copiat se foloseste in deosebi la examene mai importante. Acolo de regula exigenta supraveghetorilor este foarte mare. Daca examenul este pt un job, atunci mai trebuie sa adaugi si faptul ca ceilalti candidati daca observa ceva suspect la tine va sesiza cu siguranta comisia. Astfel sa soptesti subiectele ajutorului tau de acasa poate fi foarte riscant si singura solutie este sa ai o camera video ce filmeaza sau face poze cu subiectele, pe care le trimite in timp real ajutorului tau de acasa. Urmand ca acesta mai apoi sa iti dea raspunsurile in casca de copiat.

camera video pentru copiat.jpg