contact www.sisteme-copiat.ro

     Alegerea unui sistem casti de copiat cu camera video care sa iti asigure sanse cat mai mari de reusita poate fi o adevarata provocare. Pe piata exista tot felul de sisteme la care vanzatorii folosesc descrieri atent facute si care va promit succes garantat. De multe ori insa se intampla ca descrierile sa fie luate cu copy/paste de pe alte siteuri. Chiar si pozele sunt copiate, in realitate aratand diferit. O alta practica este aceea de a spune ca un anumit produs pe care respectivul vanzator nu il are, sa zica ca nu este bun, ca nu merge, etc.

     Trebuie sa stiti ca realitatea este undeva la mijloc si ca orice sistem de copiat are atat avantaje cat si dezavantaje. Este bine sa stii ca daca te decizi sa achizitionezi un sistem doar pentru ca e mai scump si consideri ca e mai bun, doar pentru ca e si scump nu inseamna ca va si functiona garantand 100% succes. Depinde si peste ce vanzator dai. Unul necinstit iti va zice ca dezavantaje nu sunt la sistemul respectiv. 

Casti de copiat cu camera video

     Foarte multi dintre aceia care se hotarasc ca achizitioneze un sistem pentru copiat cu camera video si casca se gandesc ca este unul si acelasi sistem. In realitate insa partea de audio este separata de cea de video. Deci sunt doua sisteme separate ce nu au legatura unul cu celalalt. Cu alte cuvinte la orice camera video pentru copiat poti folosi orice casca de copiat. Ele nu trebuie sa fie compatibile intre ele. Camera video trimite de regula imagini pe internet cu ajutorul retelei GSM 4G LTE iar partea de audio se foloseste de asemenea de reteaua GSM dar prin apel normal.

     Pe scurt partea de video se ocupa doar de a trimite imagini video sau poze cu subiectele iar partea de audio ai nevoie de ea pt a putea primi raspunsurile. De regula partea de audio are si microfon, deci ajutorul tau de acasa poate si auzi ce se intampla in sala de examen.

     Teoretic, daca examenul nu este prea exigent si poti sopti subiectele, nu ai nevoie decat de partea de audio. Daca examenul este mai important, exigenta supraveghetorilor este mai mare si poate fi prea riscant sa soptesti subiectele. Daca este vorba de un concurs pt Job chiar si cel de langa tine daca observa ceva suspect poate sesiza comisia. 

     In aceste circumstante singura solutie, pe langa aceea de a invata, este achizitia unei camere video. Aceasta te va scuti de grija si stresul de a dicta subiectele.

Cauti o casca de copiat cu camera video profesionala? Afla aici pareri si sfaturi despre o casca cu camera video pentru copiat la examene Bac. Modele noi!

Intrebari frecvente casti de copiat cu camera.

     Venim cu acest mic ghid pentru a usura alegerea unui sistem potrivit examenului care urmeaza sa il ai. Este important de stiut ca nu exista un sistem minune care sa functioneze la toate examenele. Sunt examene diferite(subiectele pe hartie, dictate, la monitor) si de aceea  folosirea unui sistem ce se pliaza pe tipul examenului tau iti poate mari sansele de reusita considerabil. Spre exemplu daca examenul tau tine putin (30 min) si ai multe intrebari ce nu sunt pe o singura pagina(de genul permis auto) poti folosi o camera ce transmite video live. Insa daca examenul tau tine mai mult de 60 de minute poti folosi o camera de copiat i-Cheat S1 ce trimite poze 4k deoarece are o rezolutie mult mai mare, focusare automata, dimensiuni mici si este mai usor de folosit.

Daca inca mai ai dubii cu privire la performantele noilor camere i-Cheat S1 urmareste mai jos un scurt video unde am pus cateva poze de la cati-va clienti ce au folosit o astfel de camera la diferite examene: BAC(Mate profil real, uman - Geografie - Biologie - Istorie - Romana - etc), Titularizare, Definitivate, etc din vara anului 2019.

     De unde are internet camera video?

     Dupa cum am sus si mai sus camera video se foloseste de reteaua GSM 4G LTE pentru a transmite subiectele. In functie de ce model de camera video alegi, poti da internet la camera asfel:

   • folosesti propriul telefon - functia de Personal Hotspot
   • poti folosi un mini router wifi box - exemplu Huawey 5577
   • sunt camere video la care cartela SIM intra direct in camera
   • daca in sala de examen exista wifi se poate seta camera sa se conecteze la reteaua respectiva - Nerecomandat

     Cum functioneaza casti de copiat cu camera video?

     De regula se foloseste Cutiuta GSM. In aceasta se va introduce o cartela SIM. Apoi de la orice telefon se va apela (apel obisnuit) numarul cartelei SIM introduse in cutiuta GSM. Aceasta va raspunde automat la apel si va transmite la casca ce iti vorbeste ajutorul tau.  Cutiuta are si microfon, deci cel de acasa aude ce se intampla in sala de examen.

     Poti folosi absolut orice dispozitiv audio, nu trebuie sa fie compatibil cu camera. Poti folosi si pixul GSM. Acesta insa are autonomie mult mai mica(in pix nu incape baterie mare). Cardul GSM mai poate fi o alta obtiune dar are dimensiuni mai mari. Si o casca fara fir cu bluetooth poti folosi dar in acest fel ai nevoie de un telefon mobil.

O greseala facuta de unii clienti

     Sa zicem ca alegi sa folosesti propriul telefon mobil pentru a da internet la casti de copiat cu camera folosind  functia de personal hotspot. Acest telefon il vei folosi doar pt acest lucru. Trebuie neaparat sa folosesti un sistem audio pentru copiat cu cartela SIM. Daca spre exemplu ai un sistem audio pt copiat cu bluetooth nu il poti conecta la acelasi telefon la care ai si camera video de copiat conectata. Va trebui sa folosesti un alt telefon mobil daca vrei sa mergi neaparat cu casca cu bluetooth. Daca vei folosi acelasi telefon, atunci cand dai apelare camera video va ramane fara internet. Asta deoarece telefonul nu poate sustine simultan si internet 4G si apel vocal. Apelul vocal fiind prioritar internetul se va comuta pe 2G sau 3G. Camera video de copiat nu va functiona.

     Deci ori folosesti telefonul mobil doar pt a da internet la camera si iti iei si o cutiuta GSM pentru a nu mai avea nevoie de inca un telefon mobil. Ori daca vrei neaparat sa mergi cu o casca de copiat cu bluetooth iti iei un mini router in care introduci o cartela SIM. Cartela SIM ce va avea activata o optiune de date. Daca vei folosi un mini router pt camera, vei folosi un telefon mobil pt bluetooth.

     Alta varianta, care este si cea mai buna: iti poti lua o cutiuta GSM pt audio si un router pt camera. Astfel nu mai ai nevoie de telefon mobil cu tine in sala de examen. In nici un caz nu folosi acelasi telefon si pt camera si pt o casca de copiat! Va functiona doar audio, camera avand internet insuficient.