contact www.sisteme-copiat.ro

     Doar cine a cumparat in trecut o camera PX-200 stie ca distanta pe care transmite camera este foarte importanta si varianza foarte mult de la o lacatie la alta. La generatia precedenta de camere PX-200 distanta maxima era de pana la 1000 in camp deschis(fara obstacole), dar cand intervin obstacole distanta scadea in functie de natura lor. Si astfel daca examenul se tinea intr-o cladire veche, care de regula are pereti foarte grosi, se ajungea adesea in situatia in care, cel care primea subiectele era nevoit sa vina chiar langa cladire, asta daca avea acces si daca nu clientul nu isi putea face treaba cu produsul achizitionat.

     La generatia veche PX-200 distanta scadea foarte mult daca cladirea in care se afla cel cu camera, avea peretii foarte grosi, dar si daca intre cel care primea imaginile si cel cu camera se interpunea mai multi pereti, copagi, alte cladiri, etc. Acest lucru este destul de logic deoarece undele emise de modelul PX-200 isi pierdeau din intensitate odata cu trecerea lor prin obstacole(pereti, geamuri, copaci, alte cladiri, etc) si astfel nu mai ajungeau la receptor, persoana care astepta subiectele fiind nevoita sa vina mai aproape. 

     O alta mare limitare care o are modelul vechi PX-200 este ca cel care primeste subiectele trebuia sa stea pe latura cladirii pe care sunt geamurile incaperii unde se alfla cel cu camera. Daca cel care astepta subiectele statea in lateralul cladirii sau in spatele cladirii si nu avea acces pe partea cu geamurile din cauza cladirilor sau a curtilor ce se aflau lipite de locatia unde se da examenul cel mai probabil la receptor nu ajungeau imaginile. Aces lucru nu se datora vre-unui defect al produsului ci din cauza ca intre cel din sala de examen si cel care primea imaginile existau prea multe obstacole. De regula examenele importante se dau in locatii unde nu aii acces in curtea cladirii respective.

     Cu noul model PX-300 toate aceste probleme sunt rezolvate. Camera transmite Live fara limita de distanta, indiferent de obstacole!

dezavantaje cea mai buna camera pentru copiat px300 px500 gx 600