contact www.sisteme-copiat.ro

 Functia de Raspuns Automat la apel este foarte importanta deoarece atunci cand vei fi sunat de cel care iti va dicta raspunsurile nu va fi nevoie sa apesi pe nici un buton(sa umbli la telefonul mobil sau la stick), deoarece va raspunde automat la apel. 

     Exemplu: cunoscand ora la care incepe examenul stabilesti cu cel care iti va dicta sa te sune la ora respectiva. Sistemul va raspunde automat, fara sa ai acces la telefonul mobil sau la stick. Sau daca convorbirea se intrerupe accidental(se mai intampla uneori din oarecare motiv) cel care iti dicteaza raspunsurile te va reapela de indata ce va abserva ca s-a intrerupt convorbirea iar sistemul de copiat va raspunde automat, lucru ce te ajuta foarte mult deoarece daca este un examen exigent unde poate sunt si mai multi supraveghetori este mai greu sa raspunzi manual la apel.

     O alta functie care iti poate fi de mare ajutor este Functia de Apel a Ultimului Numar din lista de apeluri. Si aceasta este o functie destul de importanta deoarece poti apela tu cand incepe examenul pe cel care iti dicteaza raspunsurile si astfel nu mai stai cu stres: ma suna...nu ma suna...de ce nu ma suna....etc. Pentru a apela nu trebuie decat sa presezi de 2 ori pe Stick, te faci ca te scarpini...ceva si presezi pe stick de 2 ori pe haine, in zona unde l-ai pus pe corp. Telefonul de unde este el ascuns va apela fara sa fie nevoie sa umbli la el, ultimul numar din lista de apeluri. In cazul intreruperii accidentale a convorbirii il poti apela cu usurinta pe cel care iti dicteaza raspunsurile. La fel aceasta functie NU este disponibila pe toate sistemele de tip Stick.De regula sub 50% din dispozitive au functia de apel a ultimului numar din lista de apeluri(cele de la producatori low cost de regula nu au) Acesta este un sistem de inalta calitate si are aceasta functie.

     In cazuri de urgenta majora(de exemplu ai dat ceva de banuit si supraveghetorul sta pe langa tine) poti si inchide apelul. Presezi o data pe haine in zona unde l-ai pus pe corp iar convorbirea(apelul) se va inchide fara sa fie nevoie sa ai acces la telefon sau la stick.

Pe scurt ai 3 functii disponibile pe acest sistem de copiat foarte importante:
   - Raspuns automat la apel - sistemul raspunde in mod automat cand te va suna ajutorul tau de acasa
   - Apel a ultimului numar - presezi de 2 ori pe stick si telefonul va apela ultimul nr din lista de apeluri fara sa umbli la el
   - Inchis apel - presezi o singura data si apelul se inchide