contact www.sisteme-copiat.ro

 Exista pe diferite alte site-uri un produs similar dar la care comerciantii, pentru a vinde cu pret mai mic sau pentru a obtine profit mai mare, utilizeaza diferite bluetooth-uri de la producatori ieftini: Setty, Forever. MF 300 sau Nokia (bh-100 contrafacute).

   Nokia de cand a fost cumparata de Microsoft (3 Ani in urma) NU mai produce BlueTooth BH-100! Ce exista acum BH-100 sunt contrafacute - au mufa subtire la incarcator. Cele ORIGINALE aveau mufa MicroUSB - cautati poze pe Google! Vedeti mai jos poze cum sa le deosebiti.


   Folosind un sistem de copiat cu un bluetooth de slaba calitate:

      1. Bluetoothul se inchidevocea celui care dicteaza se comuta pe telefon - autonomia acumulatorului data de producator este de 2..3 ore(unitatile de masura chinezesti sunt mai optimiste) dar in realitate s-a intamplat de multe ori sa nu tina nici macar o ora - cand se termina, sistemul de copiat se inchide si vocea celui care iti dicteaza se comuta pe telefon si se va auzi in toata sala cum vi se dicteaza(cel de acasa care iti dicteaza nu are de unde sa stie ca s-a comutat pe speacker si va dicta in continuare) - garantat veti fi dat afara din sala de examen!

      2. Esti nevoit sa vorbesti mai tare pentru a te auzi(intelege) cel de acasa cand dictezi subiectele - risti sa fii auzit de supraveghetor: sistemele de copiat ce NU folosesc BlueTooth-uri de calitate de la firme consacrate, au microfonul mai slab calitativ, iar pentru a le putea capta, sunetele trebuie sa aibe o intensitate mai mare(trebuie sa vorbiti mai tare).

     La inceputul fiecarui examen de regula mai sunt nelamuriri, mai intreaba unu, altu cate ceva...este putin agalagie in sala si supraveghetorii nu sunt foarte concentrati pe copiat: - este momentul cel mai ideal pt a sopti subiectele celui de acasa si daca aveti un sistem cu microfon performant cel de acasa va intelege mult mai usor subiectele NU vei mai fi nevoit sa repeti de multe ori pt a te intelege!(foarte important acest aspect)

      3. Telefonul NU va mai recunoaste sistemul de copiat: Sistemele BlueTooth produse de firme lowcost au probleme de compatibilitate si dupa cateva utilizari telefonul va respinge automat (din motive de siguranta) cererea de imprechere trimisa de bluetooth.

     Aceste detalii pot trece neobservate cand luati hotararea sa cumparati un sistem de copiat. Pt ca suntem din 2003 pe piata, cunoastem cel mai bine importanta calitatii unui sistem de copiat si ce detalii fac diferenta, deaceea NU punem accent pe produse ieftine, preferam sa vindem mai putin dar la calitate mai mare - de aceea clientii nostri au cea mai mare rata de promovabilitate!

BlueTooth Nokia ORIGINAL (observati ca are mufa MicroUSB pt incarcare) nu se mai fabrica de mai mult de 3 ani , a iesit din fabricatie imediat ce Nokia a fost cumparata de Microsoft

stick cu casca original cu mufa micro usb

Mai jos aveti varianta care doar poarta numele de Nokia dar calitatea este net inferioara! Observati ca la mufa de incarcare este subtire. Fiindca Nokia nu mai produce bluetooth-uri, variantele ce se gasesc acum sunt de slaba calitate.

stik copiat care nu este original nokia contrafacut

 In plus, acum 3 ani s-a adoptat o lege pe plan international care oblica toti marii producatori sa foloseasca aceasi mufa pt incarcare, indiferent de marca si model. Doar producatorii care fac replici(contrafacute de slaba calitate) nu respecta aceasta lege deoarece le vand pe piata neagra, evitand legislatiile, standardele impuse(mai ales in UE unde legislatia este foarte stricta)

    In sesiunea de examene de la facultati primavara 2017 am adunat cateva poze trimise de cati-va clienti care ne-au sunat sa se planga de ce au cumparat de pe OLX si care au fost nevoiti sa isi cumpere alt sistem, cele cumparate initial ori s-au stricat foarte repede(pur si simplu improvizatiile au cedat si s-au descompus la propriu sistemul de copiat ), ori functionau dar foarte prost. Iata ce au primit in colet:

stik de slaba calitate home mane

ce poti cumpara de pe diferite siteuri

stik de copiat nokia cu casca

Pozele vorbesc de la sine