contact www.sisteme-copiat.ro

                      Informatii

                 0760.455.755

Camera Video i-Cheat S2 Pro pentru Copiat Afisare la marime maxima

Camera pentru Copiat i-Cheat S2 Pro

Camera Video 4K Ultra HD in Nasture i-Cheat S2 Pro pentru copiat la examene importante unde exigenta supraveghetorilor este mare. Microcamera de copiat trimite poze si video 4K UHD cu subiectele. In o singura imagine trimisa incape o pagina A4 completa - NU trebuie sa mai misti foaia in examen. Imaginile trimise au rezulutie 4K si unt de o calitate deosebit de buna. Camera are Focusare Automata - NU trebuie sa o mai reglezi de acasa invartind de Nasture pt a se vedea clar.

Camera Video ce trimite imagini 4K UHD foarte clare.

Ideala pentru BAC, Titularizare sau oricare alte examene importante!

Detalii

i-cheat-s2-pro-camera-copiat

Disponibilitate: Livrare 24H

2 999,00 lei

Avantaje i-Cheat S2 Pro:
          - Acumulator reincarcabil integrat in camera cu autonomie de pana la 3 ore,
          - Fara Telefon Mobil la tine in sala de examen,
          - Camera poate trimite atat Poze cat si Video,
          - Compatibila cu Aplicatia i-Control Pro cu care ajutorul tau poate controla camera de la distanta,
          - Unghi foarte mare de vizualizare: cuprinde mai mult decat o foaie A4 intr-un singur cadru,
          - Auto Focus - claritatea imaginii se regleaza automat FARA sa fie nevoie sa invarti de nasture,
          - Dimensiunile sunt cu mult mai mici decat celelalte modele de pe piata,
          - Poate Functiona fara probleme chiar daca in zona respectiva nu ai semnal 4G.

     Camera Video pentru copiat la examene ce transmite Imagini 4k Ultra HD cu subiectele. Functioneaza perfect atat la examenele la care subiectele sunt pe o foiae de hartie cat si la acelea la care subiectele sunt la un monitor LCD sau la proiector pe perete. Camera are acumulator intern cu o autonomie de pana la 3 ore ore. Camera poate trimite atat Poze cu subiectele cat si imagini Video. In plus ajutorul tau de acasa, poate instala pe calculator sau laptop aplicatia i-Control Pro. Fiecare camera are o adresa de email unica.

     Aplicatia se va conecta la camera ta folosind aceasta adresa de email, iar persoana care te ajuta va putea controla de la distanta camera: poate face poze sau poate trimite video. Astfel tu NU mai esti nevoit sa apesi pe nici un buton in timpul examenului. Atat Pozele cat si imaginile Video vor aparea automat in adresa de email corespunzatoare camerei tale.
     Ajutorul tau de acasa trebuie doar sa fie logat in adresa respectiva. Camera poate fi controlalta de la distanta atat de catre persoana care te ajuta, cat si de tine de la butonul cu fir. Daca nu vrei sa folosesti butonul poti renunta la acel fir.

Atat camera S1 cat si S2 sau S2 Pro pot face poze la o calitate asemanatoare, diferenta fiind ca varianta S2 si S2 Pro poat trimite si Video. Deoarece calitatea pozelor este asemanatoare, pentru a putea sa iti faci o idee asupra performantelor camerelor, vezi mai jos un video ce contine poze trimise de cati-va clienti ce au folosit in 2019 camera S1 la BAC, Titularizare sau Definitivat. Va garantam ca pozele sunt din situatii reale si ca sunt facute cu S1.

Aplicatia i-Control Pro
     Aplicatia i-Control Pro poate fi instalata pe orice Calculator Descktop sau Laptop ce ruleaza Windows 7,8.10 sau MAC. Din aplicatie poti selecta rezolutia si claritatea pozei pe care urmeaza sa o trimiti iar la video poti alege deasemenea rezolutia, calitatea si durata cat camera va trimite video. Intrucat fisierele Video au dimensiuni destul de mari, pentru a nu astepta prea mult primirea imaginilor, timpul este limitat la 20, 30 sau 40 de secunde pe fiecare trimitere. Inainte de a apasa butonul de Take Video selectezi din meniu timpul, rezolutia si claritatea.

i-Control Pro - aplicatie pentru camera video copiat

Cu o singura Poza trimiti toate subiectele - Unghi mare de Vizualizare
     Modelele clasice ce trimit Video Live din seria PX-GX au marele dezavantaj ca pot capta doar un sfert de pagina A4. Astfel vei fi nevoit de fiecare data sa te misti stanga sau dreapta sau sa misti foaia pentru ca cel de acasa sa poate vedea toate subiectele. La camerele GX-PX se in intampla uneori ca la anumite poze sa cuprinda incomplet subiectul iar ajutorul tau de acasa neputand ghici partea lipsa.
      i-Cheat Cam S2 Pro are un unghi foarte mare de vizualizare ce cuprinde in intregime o foaie A4 si chiar mai mult. Astfel cu o singura poza poti trimite absolut toate subiectele. In plus rezolutia foarte mare si claritatea deosebita a imaginilor pe care le are microcamera de copiat ii permite ajutorului tau sa faca un zoom foarte mare pe poza.

Microcamera de copiat - Functia de Auto Focus

     Este o functie foarte importanta. La modelele existente pe piata trebuie sa reglezi camera de acasa invartind de nasture stanga sau dreapta pana se vede clar. Problema este ca tu vei face acest reglaj pentru o anumita distanta intre foaie si camera (max 30 cm de regula). Daca in timpul examenului tii camera mai departe sau mai aproape de foaie fata de distanta la care ai reglat tu camera de acasa, imaginile trimise vor fi neclare, in ceata. Ajutorul tau de acasa nu va putea intelege subiectele. Acest reglaj se facea destul de usor dar totusi pentru unii din clienti reglarea nasturelui era o adevarata provocare.
      Microcamera de copiat i-Cheat Cam S2 Pro se regleaza singura datorita functiei de Auto Focusare Automata. Astfel in examen poti trimite imagini de la diferite distante fara a fi nevoit sa reglezi focalizarea - camera in nasture se focalizeaza singura.

     Noile Camere Video pentru Copiat 4K in Nasture din seria i-Cheat S2 NU mai au aceasta problema deoarece camera are focusare automata.

Camerele video clasice GX sau PX:

     Camerele video clasice GX-PX au o rezolutie mult mai mica.  In o singura imagine incape undeva la un sfert de pagina. Astfel cel de acasa era nevoit sa iti dea mereu indicatii cum sa misti foaia sau camera pentru a putea vedea toate subiectele, lucru ce necesita mult timp si prezenta un risc marit sa dai ceva de banuit plimbandu-te cu foaia in timpul examenului.

     Camerele video clasice GX-PX au focusare manuala: trebuie sa invarti de nasture pentru a se vedea clar. Cand esti in examen la camerele PX-GX trebuie sa tii foaia doar la distanta pentru care ai reglat nasturele de acasa(30cm de camera de regula), iar daca tii foaia mai aproape sau mai departe de distanta la care ai reglato de acasa se va vedea in ceata.

Pe scurt camerele Video clasice din seria PX-GX au dezavantajul ca trebuie sa le reglezi de acasa invartind de nasture pt o anumita distanta intre camera si foaie iar in examen esti nevoit sa ridici si sa misti foaia pentru ca cel de acasa sa poate vedea toate subiectele - Lucru ce necesita mai mult timp si implica riscuri mai mari!

Cum montezi camera in nasture la camasa/Bluza?

     Camera Video se va monta la piept inlocuind unul dintre nasturii existenti de la nivelul superior al Camasii/Bluzei. Desigur ca o poti monta si la maneca, nu doar la piept. Va trebui sa faci teste mai multe teste si o vei pune acolo unde consideri tu ca e mai ok pt tine. Nu exista absolut nici o regula!  Cauta pe Youtube "Cum se monteaza camera in nasture pentru copiat". Vei gasi un filmulet in care ti se explica cum se monteaza camera cu nasture la camasa, atat la piept cat si la maneca. NU e complicat deloc.

Microcamera de copiat i-Cheat S2 Pro are dimensiuni extraordinar de mici.

     In ciuda performantelor sale foarte bune, camera video are dimensiuni mult mai mici decat seria GX-PX. Practic in fata se va vedea doar un banal nasture. Nu va da absolut nimic de banuit oricat te-ai uita la el.  In spatele nasturelui acoperit de camasa este creierul sistemului: un dreptunghi mic de 2x5x0.3 cm. NU trebuie sa iti faci griji, partea din spate este foarte subtire si vine pe sub camasa. NU are cum sa dea nimic de banuit.

     Camera i-Cheat S2 Pro nu mai are fire intre camera si modulul de procesare al imaginilor. Deoarece modulul este foarte mic(cat degetul de la mana) este direct atasat de camera in nasture. In fata ai doar un banal nasture iar in spatele camasii este atasat corpul camerei. Camerele Clasice din seria PX-GX au un modul separat care este mult mai mare(10cm pe 5cm cu 2 cm grosime), au fire pe corp sau o pamblica neagra intre camera si modulul de procesare a imaginilor.

Microcamera de copiat functioneaza atat pe 4G cat si pe 3G

   Cea mai mare problema a camerelor video existente pe piata acum din seria PX-GX o constituie lipsa semnalului 4G. Daca este, acesta este prea slab(prea putine linii). De nenumarate ori s-a intamplat ca in zona respectiva unde se folosea sistemul sa NU fie semnal 4G. Sau daca era sa fie foarte slab. Camerele video pentru copiat din seria PX-GX sub nici o forma nu functionau fara semnal 4G Full. Chiar si asa uneori imaginile se primeau cu intarziere foarte mare, se blocau. In cel mai arau caz nici macar nu te puteai conecta la camera video. Tot din cauza semnalului slab erai nevoit sa inchizi camera si sa o redeschizi in timpul examenului. Ajutorul tau de acasa trebuia sa inchida aplicatia camerei si sa o redeschida. Acest lucru fiind uneori dificil de efectuat in timpul examenului.

Foarte Important

       Camera pentru Copiat i-Cheat Cam S2 Pro va functiona fara probleme chiar daca in zona NU exista semnal 4G sau daca acesta este mai slab. In mod normal o poza se trimite in 25 secunde pe 4G iar pe 3G in aprox 35 sec. Avantajul este acela ca ajutorul tau va primi subiectele chiar daca in zona semnalul nu este 4G!

Ce autonomie are?
       Camera de Copiat i-Cheat S2 Pro are un acumulator intern reincarcabil ce ofera o autonomie de pana la 3 ore de functionare. In aceste 3 ore poti trimite sute de poze sau zeci de minute de Video. De camera ai nevoie sa te tina in jur de o ora inainte sa inceapa examenul si de 10...20 de minute dupa ce examenul a inceput. De regula, 3 - 5 poze trimise sunt suficiente pentru a trimite toate subiectele. Astfel cele 3 ore sunt mai mult decat suficiente pentru came pentru orice examen.

Cum oferi internet la Camera Video?
       Indiferent de ce camera video vei alege trebuie sa stii ca aceasta are nevoie sa aibe acces la internet pentru a putea transmite imaginile sau filmarile Video pe Email. Camera pentru Copiat i-Cheat S2 Pro are inclus un mini Router 4G in care vei introduce o cartela SIM din orice retea GSM. Astfel nu mai ai nevoie sa ai telefon mobil in sala de examen. Mini Routerul are dimensiuni mult mai mici decat un telefon mobil si deci il vei putea ascunde cu usurinta. Camera Video pentru copiat  i-Cheat S2 Pro comunica fara absolut nici un fel de fir cu mini Routerul.

     Nu trebuie sa iti faci griji, modemul 4G este cel mai mic model existent pe piata: 6cmx4cmx1cm, astfel il poti ascunde mult mai usor decat un telefon mobil. In plus el vine gata setat, tu nu trebuie sa mai faci nimic decat sa pornesti sistemul si va fi gata de utilizare in doar 1 minut.

Pachetul contine:

          - Microcamera de copiat I-Cheat Cam S2 Pro;
          - mini Modem 4G;
          - 10 Nasturi de schimb pentru a fi cat mai asemanatori cu cel care are camera;
          - Cablu de MicroUSB de alimentare;
          - Manual de Utilizare;
          - Certificat de Garantie.

 

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Camera pentru Copiat i-Cheat S2 Pro

Camera pentru Copiat i-Cheat S2 Pro

Camera Video 4K Ultra HD in Nasture i-Cheat S2 Pro pentru copiat la examene importante unde exigenta supraveghetorilor este mare. Microcamera de copiat trimite poze si video 4K UHD cu subiectele. In o singura imagine trimisa incape o pagina A4 completa - NU trebuie sa mai misti foaia in examen. Imaginile trimise au rezulutie 4K si unt de o calitate deosebit de buna. Camera are Focusare Automata - NU trebuie sa o mai reglezi de acasa invartind de Nasture pt a se vedea clar.

Camera Video ce trimite imagini 4K UHD foarte clare.

Ideala pentru BAC, Titularizare sau oricare alte examene importante!

Scrieți-vă părerea

Path: > > Camera pentru Copiat i-Cheat S2 Pro