contact www.sisteme-copiat.ro

                      Informatii

                 0760.455.755

Camera Video i-Cheat S1 Pro pentru Copiat Afisare la marime maxima

i-Cheat S1 Pro microcamera de copiat

Camera Video 4K Ultra HD in Nasture i-Cheat S1 Pro pentru copiat la examene importante unde exigenta supraveghetorilor este mare. Microcamera de copiat trimite imagini 4K UHD cu subiectele. In o singura imagine trimisa incape o pagina A4 completa - NU trebuie sa mai misti foaia in examen. Imaginile trimise au rezulutie 4K si unt de o calitate deosebit de buna. Camera are Focusare Automata - NU trebuie sa o mai reglezi de acasa invartind de Nasture pt a se vedea clar.

Camera Video ce trimite imagini 4K UHD foarte clare.

Ideala pentru BAC, Titularizare sau oricare alte examene importante!

Detalii

i-cheat-s1-pro-camera-copiat

Disponibilitate: Livrare 24H

2 999,00 lei

Preț redus!

-501,00 lei

3 500,00 lei

     Cu o singura Poza trimiti toate subiectele - Unghi mare de Vizualizare
     Modelele clasice ce trimit Video Live din seria PX-GX au marele dezavantaj ca pot capta doar un sfert de pagina A4. Astfel vei fi nevoit de fiecare data sa te misti stanga sau dreapta sau sa misti foaia pentru ca cel de acasa sa poate vedea toate subiectele. La camerele GX-PX se in intampla uneori ca la anumite poze sa cuprinda incomplet subiectul iar ajutorul tau de acasa neputand ghici partea lipsa.
      i-Cheat Cam S1 Pro are un unghi foarte mare de vizualizare ce cuprinde in intregime o foaie A4 si chiar mai mult. Astfel cu o singura poza poti trimite absolut toate subiectele. In plus rezolutia foarte mare si claritatea deosebita a imaginilor pe care le are microcamera de copiat ii permite ajutorului tau sa faca un zoom foarte mare pe poza.

Avantaje Microcamera de copiat i-Cheat S1 Pro:

           - FARA Telefon Mobil cu tine in sala de examen!

          - Acumulator reincarcabil cu autonomie de pana la 6 ore,
          - Fara Buton cu fir - Ai un inel pe care il treci prin fata nasturelui. Camera va face si trimite pe Email poza Automat,
          - Antena de semnal este integrata in Camera - Fara antena externa,
          - Auto Focus - claritatea imaginii se regleaza automat FARA sa fie nevoie sa invarti de nasture,
          - Unghi foarte mare de vizualizare: cuprinde mai mult decat o foaie A4 intr-un singur cadru,
          - Imaginile sunt deosebit de clare si au Rezolutie 4K Ultra HD,
          - Dimensiunile sunt cu mult mai mici decat celelalte modele de pe piata,
          - Poate Functiona fara probleme chiar daca in zona respectiva nu ai semnal 4G.

Ai nevoie de o microcamera de copiat nedetectabila? Avem cele mai performante sisteme de copiat cu camera video in nasture sau pix pentru copiat la examene.

Camerele video clasice GX sau PX:

     Camerele video clasice GX-PX au o rezolutie mult mai mica.  In o singura imagine incape undeva la un sfert de pagina. Astfel cel de acasa era nevoit sa iti dea mereu indicatii cum sa misti foaia sau camera pentru a putea vedea toate subiectele, lucru ce necesita mult timp si prezenta un risc marit sa dai ceva de banuit plimbandu-te cu foaia in timpul examenului.

     Camerele video clasice GX-PX au focusare manuala: trebuie sa invarti de nasture pentru a se vedea clar. Cand esti in examen la camerele PX-GX trebuie sa tii foaia doar la distanta pentru care ai reglat nasturele de acasa(30cm de camera de regula), iar daca tii foaia mai aproape sau mai departe de distanta la care ai reglato de acasa se va vedea in ceata.

Pe scurt camerele Video clasice din seria PX-GX au dezavantajul ca trebuie sa le reglezi de acasa invartind de nasture pt o anumita distanta intre camera si foaie iar in examen esti nevoit sa ridici si sa misti foaia pentru ca cel de acasa sa poate vedea toate subiectele - Lucru ce necesita mai mult timp si implica riscuri mai mari!

Microcamera de copiat - Functia de Auto Focus

     Este o functie foarte importanta. La modelele existente pe piata trebuie sa reglezi camera de acasa invartind de nasture stanga sau dreapta pana se vede clar. Problema este ca tu vei face acest reglaj pentru o anumita distanta intre foaie si camera (max 30 cm de regula). Daca in timpul examenului tii camera mai departe sau mai aproape de foaie fata de distanta la care ai reglat tu camera de acasa, imaginile trimise vor fi neclare, in ceata. Ajutorul tau de acasa nu va putea intelege subiectele. Acest reglaj se facea destul de usor dar totusi pentru unii din clienti reglarea nasturelui era o adevarata provocare.
      Microcamera de copiat i-Cheat Cam S1 Pro se regleaza singura datorita functiei de Auto Focusare Automata. Astfel in examen poti trimite imagini de la diferite distante fara a fi nevoit sa reglezi focalizarea - camera in nasture se focalizeaza singura.

     Noile Camere Video pentru Copiat 4K in Nasture din seria i-Cheat S1 NU mai au aceasta problema deoarece camera are focusare automata.

Fara Buton cu Fir - Inel special

       Camera pentru Copiat I-Cheat Cam S1 Pro nu mai are nevoie de acel cablu cu buton prezent la modelul S1 Lite. Camera in nasture are integrat un senzor special. El va detecta momentul cand vei trece cu inelul prin fata si va face o fotografie 4K Ultra HD. Poza o va trimite pe adresa de email stabilita anterior. Inelul este aparent unul obisnuit, asemanator celui de logodna. Totul este automat! Nu trebuie decat sa pornesti camera inainte s aintri in cladire. Apoi, ori de cate ori vei trece cu inelul prin fata camerei aceasta va face o poza si o va trimite pe email.
       Avem 2 marimi de inele: de 18mm si de 20mm. Dupa cum probabil aI realizat functioneaza doar cu aceste inele speciale si nu cu inelele proprii :)

Cum Functioneaza  microcamera de copiat i-Cheat S1 Pro?

      Pt inceput trebuie sa pui inelul la mana. Ori de cate ori vei trece inelul prin fata camerei aceasta va face o poza  si o va trimite automat pe o adresa de email. Fiecare camera are adresa iei de email. Desigur poti schimba parola pt a te asigura ca doar tu aii acces. Din camera nu mai iese acel fir cu buton deoarece camera de copiat are integrat acest sistem cu inel special. Din momentul in care treci inelul prin fata camerei pana ce poza poate fi descarcata de pe email de catre ajutorul tau poate dura intre 25 sec daca ai semnal 4G si 35 sec daca ai semnal 3G.

Cum montezi camera in nasture la camasa/Bluza?

     Camera Video se va monta la piept inlocuind unul dintre nasturii existenti de la nivelul superior al Camasii/Bluzei. Desigur ca o poti monta si la maneca, nu doar la piept. Va trebui sa faci teste mai multe teste si o vei pune acolo unde consideri tu ca e mai ok pt tine. Nu exista absolut nici o regula!  Cauta pe Youtube "Cum se monteaza camera in nasture pentru copiat". Vei gasi un filmulet in care ti se explica cum se monteaza camera cu nasture la camasa, atat la piept cat si la maneca. NU e complicat deloc.

Microcamera de copiat i-Cheat S1 Pro are dimensiuni extraordinar de mici.

     In ciuda performantelor sale foarte bune, camera video are dimensiuni mult mai mici decat seria GX-PX. Practic in fata se va vedea doar un banal nasture. Nu va da absolut nimic de banuit oricat te-ai uita la el.  In spatele nasturelui acoperit de camasa este creierul sistemului: un dreptunghi mic de 2x5x0.3 cm. NU trebuie sa iti faci griji, partea din spate este foarte subtire si vine pe sub camasa. NU are cum sa dea nimic de banuit.

Daca inca mai ai dubii cu privire la performantele noilor camere i-Cheat S1 urmareste mai jos un scurt video unde am pus cateva poze de la cati-va clienti ce au folosit o astfel de camera la diferite examene: BAC(Mate profil real, uman - Geografie - Biologie - Istorie - Romana - etc), Titularizare, Definitivate, etc din vara anului 2019.

     Camera i-Cheat S1 Pro nu mai are fire intre camera si modulul de procesare al imaginilor. Deoarece modulul este foarte mic(cat degetul de la mana) este direct atasat de camera in nasture. In fata ai doar un banal nasture iar in spatele camasii este atasat corpul camerei. Camerele Clasice din seria PX-GX au un modul separat care este mult mai mare(10cm pe 5cm cu 2 cm grosime), au fire pe corp sau o pamblica neagra intre camera si modulul de procesare a imaginilor.

Microcamera de copiat functioneaza atat pe 4G cat si pe 3G

   Cea mai mare problema a camerelor video existente pe piata acum din seria PX-GX o constituie lipsa semnalului 4G. Daca este, acesta este prea slab(prea putine linii). De nenumarate ori s-a intamplat ca in zona respectiva unde se folosea sistemul sa NU fie semnal 4G. Sau daca era sa fie foarte slab. Camerele video pentru copiat din seria PX-GX sub nici o forma nu functionau fara semnal 4G Full. Chiar si asa uneori imaginile se primeau cu intarziere foarte mare, se blocau. In cel mai arau caz nici macar nu te puteai conecta la camera video. Tot din cauza semnalului slab erai nevoit sa inchizi camera si sa o redeschizi in timpul examenului. Ajutorul tau de acasa trebuia sa inchida aplicatia camerei si sa o redeschida. Acest lucru fiind uneori dificil de efectuat in timpul examenului.

Foarte Important

       Camera pentru Copiat i-Cheat Cam S1 Pro va functiona fara probleme chiar daca in zona NU exista semnal 4G sau daca acesta este mai slab. In mod normal o poza se trimite in 25 secunde pe 4G iar pe 3G in aprox 35 sec. Avantajul este acela ca ajutorul tau va primi subiectele chiar daca in zona semnalul nu este 4G!

Pachetul contine:

          - Microcamera de copiat I-Cheat Cam S1 Pro;
          - Inel Special la alegere de 18 sau 20mm;
          - 10 Nasturi de schimb pentru a fi cat mai asemanatori cu cel care are camera;
          - Cablu de MicroUSB de alimentare;
          - Manual de Utilizare;
          - Certificat de Garantie.

 

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

i-Cheat S1 Pro microcamera de copiat

i-Cheat S1 Pro microcamera de copiat

Camera Video 4K Ultra HD in Nasture i-Cheat S1 Pro pentru copiat la examene importante unde exigenta supraveghetorilor este mare. Microcamera de copiat trimite imagini 4K UHD cu subiectele. In o singura imagine trimisa incape o pagina A4 completa - NU trebuie sa mai misti foaia in examen. Imaginile trimise au rezulutie 4K si unt de o calitate deosebit de buna. Camera are Focusare Automata - NU trebuie sa o mai reglezi de acasa invartind de Nasture pt a se vedea clar.

Camera Video ce trimite imagini 4K UHD foarte clare.

Ideala pentru BAC, Titularizare sau oricare alte examene importante!

Scrieți-vă părerea

Path: > > i-Cheat S1 Pro microcamera de copiat