contact www.sisteme-copiat.ro

                      Informatii

                 0760.455.755

i-cheat s1 plus camera video 4k uhd pentru copiat Afisare la marime maxima

Camera video pentru copiat 4k i-Cheat S1 plus

Camera Video 4K pentru Copiat Profesionala i-Cheat S1 Plus ce trimite imagini la o rezolutie foarte mare 4K Ultra HD si de o calitate deosebit de buna cu subiectele atat de pe o foaie A4 cat si de la un monitor LCD. i-Cheat S1 Plus are Focusare Automata - NU mai trebuie sa reglezi claritatea invartind de nasture pentru a se vedea clar - camera se regleaza singura. Datorita rezolutiei 4K UHD in o singura imagine trimisa incape si se vad clar toata pagina A4 - in 20 sec trimiti toate subiectele.

Camera Video 4K UHD pentru Copiat cu Inel special pt trimitere Imagini - FARA Fire

Detalii

camera-copiat-4k-i-cheat-s1-plus

Disponibilitate: Livrare 24Ore

2 800,00 lei

     Cel mai nou  sistem de copiat cu camera video pentru copiat 4k ce transmite imagini ultra HD foarte clare cu subiectele ajutorului tau. Camera transmite imaginile la o adresa de email stabilita anterior. Fiecare camera video pentru copiat are propria adresa de email. Dupa ce primesti camera poti schimba parola adresei de email pt a te asigura ca doar tu ai acces la imagini.

Cauti o camera video pentru copiat 4K la examene? Avem cea mai buna camera de copiat la Bac nedetectabila. Model nou 2020, dimensiuni mici. Succes garantat.

   Daca la modelul i-Cheat S1 Lite ai acel fir la capatul caruia se afla un buton pe care atunci cand il apesi camera face o poza 4K UHD si o trimite ajutorului tau pe Email, la modelul S1 Plus acel fir cu buton dispare. In locul lui Camera S1 Plus are un senzor special. El detecteaza atunci cand inelul se afla in imediata apropiere a camerei video. Astfel ori de cate ori vei trece cu mana la care ai inelul prin fata camerei video pentru copiat, aceasta va face si trimite in mod automat o poza la adresa de email stabilita. Ajutorul tau de acasa mai trebuie doar sa se logheze pe adresa respectiva de Email si sa descarce imaginile.

Camera video pentru copiat 4k trimite imagini la Rezolutie 4K Ultra HD

     Marele avantaj al acestei camere video pentru copiat in nasture este ca trimite imagini la o rezolutie 4K UHD de o calitate deosebita. In o singura imagine incape fara probleme absolut toata pagina A4. Asta inseamna ca in o singura imagine trimisa se vad foarte clar absolut toate subiectele. In plus, datorita rezolutiei mari a imaginilor trimise, ajutorul tau de acasa poate da un zoom foarte mare pe imagine, vazandu-se in continuare clar.

     Camerele video clasice GX-PX au o rezolutie mult mai mica. In o singura imagine incape undeva la un sfert de pagina. Astfel cel de acasa era nevoit sa iti dea mereu indicatii cum sa misti foaia sau camera pentru a putea vedea toate subiectele. Lucru ce necesita mult timp si prezenta un risc marit sa dai ceva de banuit plimbandu-te cu foaia in timpul examenului.

Camera Video i-Cheat S1 Plus are Focusare Automata.

     Asta inseamna ca NU mai trebuie sa reglezi camera de acasa inainte de a te duce la examen pentru a se vedea clar. Poti tine foaia atat la 15 cm cat si la 60 de cm fara sa fie nevoie sa reglezi camera invartind din nasture. I-Cheat S1 Plus se regleaza singura.

     Camerele video clasice GX-PX au focusare manuala: trebuie sa invarti de nasture pentru a se vedea clar. Cand esti in examen la camerele PX-GX trebuie sa tii foaia doar la distanta pentru care ai reglat nasturele de acasa(30cm de camera de regula), iar daca tii foaia mai aproape sau mai departe de distanta la care ai reglato de acasa se va vedea in ceata.

     Noile Camere Video pentru Copiat 4K in Nasture din seria i-Cheat S1 NU mai au aceasta problema deoarece camera are focusare automata.

Pe scurt camerele Video clasice din seria PX-GX au dezavantajul ca trebuie sa le reglezi de acasa invartind de nasture pt o anumita distanta intre camera si foaie iar in examen esti nevoit sa ridici si sa misti foaia pentru ca cel de acasa sa poate vedea toate subiectele - Lucru ce necesita mai mult timp si implica riscuri mai mari!

Functioneaza atat pe 4G cat si pe 3G

     Cea mai mare problema a camerelor video existente pe piata din seria PX-GX o constituie lipsa semnalului 4G. De nenumarate ori s-a intamplat ca in zona respectiva unde se folosea sistemul sa NU fie semnal 4G. Sau daca era sa fie foarte slab(prea putine linii). Camerele video pentru copiat din seria PX-GX sub nici o forma nu functionau fara semnal 4G Full. Chiar si asa uneori imaginile se primeau cu intarziere foarte mare, se blocau sau chiar nici macar nu te puteai conecta la camera video. Tot din cauza semnalului slab erai nevoit sa inchizi camera si sa o redeschizi in timpul examenului. Ajutorul tau de acasa trebuia sa inchida aplicatia camerei si sa o redeschida. Acest lucru fiind uneori dificil de efectuat in timpul examenului.

De retinut:

     Camera Video se va monta la piept inlocuind unul dintre nasturii existenti de la nivelul superior al Camasii/Bluzei. Cauta pe Youtebe "Cum se monteaza camera in nasture pentru copiat". Vei gasi un filmulet in care ti se explica si vei vedea cum se pune camera cu nasture la camasa. NU e complicat deloc.

       Camera pentru Copiat i-Cheat Cam S1 Plus va functiona fara probleme chiar daca in zona NU exista semnal 4G sau daca acesta este mai slab. Totusi este de recomandat a se verifica pe ce retea GSM este semnalul mai bun si a se utiliza reteaua cu semnal cat mai bun. De regula Telekom si Vodafone si chiar si Digi au semnal foarte bun. In mod normal o poza se trimite in 15....max 20 secunde iar pe 3G in 20...25 sec. Avantajul este ca indiferent de ce semnal ai in sala de examen, subiectele ajung garantat ajutorului tau de acasa.

Cum Functioneaza noua camera video pentru copiat 4k I-Cheat Cam S1 Plus

     Trebuie sa pui inelul la mana. Ori de cate ori vei trece inelul prin fata camera video pentru copiat 4k, aceasta va face cate o poza si o va trimite automat pe o adresa de email. Poza are rezolutie 4K Ultra HD de o calitate foarte buna. Din camera nu mai iese acel fil cu buton deoarece camera are integrat acest sistem cu inel special. Din momentul in care treci inelul prin fata camerei pana ce poza poate fi descarcata de pe email de catre ajutorul tau de acasa poate dura intre 25 sec daca ai semnal 4G si 35 sec daca ai semnal 3G.

       Este important ca in momentul ce vrei sa trimiti o imagine, dupa ce ai trecut cu inelul prin fata nasturelui cu camera sa stai cateva secunde nemiscat altfel poza va fi in ceata. Este la fel ca la telefon cand faci o poza si misti camera. 

Daca inca mai ai dubii cu privire la performantele noilor camere i-Cheat S1 urmareste mai jos un scurt video unde am pus cateva poze de la cati-va clienti ce au folosit o astfel de camera la diferite examene: BAC(Mate profil real, uman - Geografie - Biologie - Istorie - Romana - etc), Titularizare, Definitivate, etc din vara anului 2019.


Fara Buton cu Fir - Inel special

       Camera pentru Copiat I-Cheat Cam S1 Plus NU mai are nevoie de acel cablu cu buton prezent la modelul S1 Lite. Camera in nasture are integrat un senzor special. El va detecta momentul cand vei trece cu inelul prin fata si va face o fotografie 4K Ultra HD. Poza o va trimite pe adresa de email stabilita anterior. Inelul este aparent unul obisnuit, asemanator celui de logodna. Totul este automat! Nu trebuie decat sa pornesti camera inainte s aintri in cladire. Apoi, ori de cate ori vei trece cu inelul prin fata camerei aceasta va face o poza si o va trimite pe email.
       Avem 2 marimi de inele: de 18mm si de 20mm. Dupa cum probabil aI realizat functioneaza doar cu aceste inele speciale si nu cu inelele proprii :)

microcamera video pentru copiat la examene cu inel magnetic

camera video pentru copiat 4k i-Cheat S1 Plus are dimensiuni extraordinar de mici.

     In ciuda performantelor sale foarte bune, camera video are dimensiuni mult mai mici decat seria GX-PX. Practic in fata se va vedea doar un banal nasture. NU va da absolut nimic de banuit oricat te-ai uita la el. In spatele nasturelui acoperit de camasa este creierul sistemului: un dreptunghi mic de 2cm pe 5cm CU 0.4cm grosime. NU trebuie sa iti faci griji, partea din spate este foarte subtire si vine pe sub camasa. NU are cum sa dea nimic de banuit.

     Camera i-Cheat S1 Plus nu mai are fire intre camera si modulul de procesare al imaginilor. Deoarece modulul este foarte mic(cat degetul de la mana) este direct atasat de camera in nasture. In fata ai doar un banal nasture iar in spatele camasii este atasat corpul camerei.

Camerele Clasice din seria PX-GX au un modul separat care este mult mai mare(10cm pe 5cm cu 2 cm grosime). Acestea au fire pe corp sau o pamblica neagra intre camera si modulul de procesare a imaginilor.

Pachetul contine:

          - camera video pentru copiat 4k I-Cheat Cam S1 Plus;
          - Inel Special la alegere de 18 sau 20mm;
          - 10 Nasturi de schimb pentru a fi cat mai asemanatori cu cel care are camera;
          - Cablu de MicroUSB de alimentare;
          - Manual de Utilizare;
          - Certificat de Garantie.

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Camera video pentru copiat 4k i-Cheat S1 plus

Camera video pentru copiat 4k i-Cheat S1 plus

Camera Video 4K pentru Copiat Profesionala i-Cheat S1 Plus ce trimite imagini la o rezolutie foarte mare 4K Ultra HD si de o calitate deosebit de buna cu subiectele atat de pe o foaie A4 cat si de la un monitor LCD. i-Cheat S1 Plus are Focusare Automata - NU mai trebuie sa reglezi claritatea invartind de nasture pentru a se vedea clar - camera se regleaza singura. Datorita rezolutiei 4K UHD in o singura imagine trimisa incape si se vad clar toata pagina A4 - in 20 sec trimiti toate subiectele.

Camera Video 4K UHD pentru Copiat cu Inel special pt trimitere Imagini - FARA Fire

Scrieți-vă părerea

Path: > > Camera video pentru copiat 4k i-Cheat S1 plus