contact www.sisteme-copiat.ro

                      Informatii

                 0760.455.755

Casca cu camera video pentru copiat Afisare la marime maxima

Camera GX700 si Cutiuta GSM Copiat

Sistem de copiat Profesional alcatuit dintr-o Camera Video in Nasture cu ajutorul careia vei trimite imagini HD LIVE cu subiectele prietenului tau de acasa si o Casca de Copiat cu Cutiuta gsm folosita pentru a primi rezolvarile. Cel care primeste Imaginile se poate afla in orice colt al tarii cu acces la internet sau chiar si in alta tara.

Avantaje:
- NU trebuie sa dictezi subiectele - camera le transmite LIVE
- Poti folosi mai multe lentile cu zoom si unghi diferit
- Camera GX-700 Originala cu mufa de incarcare rapida Type C
- Cutiuta GSM cu Cartela SIM, raspuns automat la apel
- Sisteme foarte Stabile si Fiabile
- Foarte simplu de utilizat si de instalat
- Camera in Nasture Model mic, usor de pus la bluza/camasa

Sistem de copiat profesional recomandat pentru examene importante, unde exigenta este mare si unde nu poti sopti subiectele.

Detalii

casca-cu-camera-video-copiat

Disponibilitate: stoc limitat !

2 200,00 lei

     Alegeti camerele care transmit video live (video streaming) din seria PX-GX doar daca in zona unde o vei folosi ai semnal GSM 4G foarte bun! Altfel exista posibilitatea ca imaginile sa aibe intarziere foarte mare si chiar sa se blocheze si sa nu te poti conecta la camera Video.

     Daca NU esti sigur de ce semnal este in zona unde se da examenul atunci alege noile Camere Video 4K S1-S2 Ultra HD ce foloseste o tehnologie noua de transmitere a imaginilor ce permite utilizarea lor chiar si conditii in care semnalul GSM este mai slab.

Camerele video din seria PX-GX folosesc o tehnologie destul de veche de transmitere a datelor numita Point to Point sau P2P pe scurt. P2P este o tehnologie care nevoie de resurse importante atat de energie cat si de banda mare de internet necesara pentru a trimite imaginile. Camerele Video PX-GX trimit flux continuu de date iar daca reteaua GSM utilizata in momentul respectiv(in zona unde se tine examenul) nu poate satisface necesarul camerei video PX-GX tot sistemul cedeaza. Atat camera cat si programul de receptie al imaginilor se va bloca. Camerele Video PX-GX nu trimit imagini si asteapta raspuns sa vada daca si ajung la destinatar, defapt nici NU le intereseaza daca si ajung. Ele tot trimit si trimit si tot trimit iar sistemul coplesit de cantitatea de informatie va ceda in cele din urma.

Camerele video pentru copiat din seria PX-GX care au nevoie de internet de viteza buna (semnal 4G Full) altfel se blocheaza

Camerele video din gama i-Cheat S1 S2 folosesc tehnologii noi de procesare a imaginilor care le permit utilizarea unor rezolutii mult mai mari cu un consum mult mai mic de resurse. Camerele Video pentru Copiat din seria i-Cheat comprima imaginea! O reduce de la aproximativ 10Mb la doar 1.8….2.1 mb si apoi o trimite pe Email. Camera nu va trimite urmatoarea imagine pana cand nu va primi raspuns din partea serverului de Email ca acea imagine a si ajuns.  Abia apoi va trimite imaginea urmatoare. Astfel sistemul nu se va putea prabusi! Tot procesul este complet automat! La modelul i-Cheat S1 Pro doar trebuie sa trei cu inelul prin fata camerei in nasture si camera va face si trimite automat pozele pe email. Daca vei trece cu inelul de mai multe ori intr-un timp scurt, imaginile sunt preluate dar sunt puse intr-o lista de asteptare. Ele fiind trimise pe rand in ordinea in care sunt facute.

Acest sistem pentru copiat foloseste un Telefon Mobil si o Cartela SIM obisnuita pt Cutiuta GSM:
   - Cartela SIM va intra in cutiuta GSM, folosita pentru a primi raspunsurile in casca.
   - Telefonul este folosit pentru a se conecta Camera la el si a putea transmite subiectele fara limita de distanta.

     In mod normal nu ai voie cu telefon mobil in sala de examen, dar daca nu te controleaza nimeni il poti asunde la tine. Poti folosi orice marca sau model de telefon compatibil cu retelele 3G, 4G (toate telefoanele smart dupa 2014 sunt compatibile) dar este de preferat de utilizat un model de telefon mai mic pt al ascunde mai usor.

     La nici un examen nu este permis accesul cu telefoane mobile in sala de examen, dar nimeni nu te controleaza decat daca dai tu de banuit ceva(esti o fire mai emotiva...te inrosesti, te panichezi....te apuci de vorbit in examen, etc). Astfel sa ascunzi un telefon mobil undeva la tine nu este o mare problema. Daca totusi nu vrei sa ai un telefon mobil la tine exista si GX-800 Pro HD la care cartela SIM intra direct in mini camera si NU mai ai nevoie de Telefon Mobil la tine in sala de examinare. Vezi aici Camera Video pentru Copiat GX800 FARA Telefon Mobil sau Modem 4G in Sala de Examinare

     Poti folosi orice marca si orice model de telefon smartphone din orice retea de telefonie mobila. Trebuie sa ai activata o optiune de internet de 1....2 Gb care sunt suficienti pentru 2...3 ore de transmisie LIVE continua. Vei lasa telefonul pe sillent, dezactivezi toate soneriile si vibratiile si astfel daca te va suna cineva in timpul examenului nu te va incurca cu nimic, nu te va da de gol.

     Telefonul are rolul de a prelua imaginile de la microcamera si de a le transmite pe internet. Intre camera GX-700 si telefonul mobil nu exista nici un fir (ele comunica prin wireless) si deci telefonul mobil il poti ascunde la tine sau il poti lasa intr-o poseta, mapa, bluza in cuier, pe pervaz afara, oriunde dar nu mai mult de 20...30 de metri de mini camera GX-700.

     Camera Video pentru copiat are nevoie de internet pentru a transmite subiectele si astfel ajutorul tau de acasa se poate afla oriunde pe glob are acces la internet. Pentru a oferi acces la internet camerei video poti folosi telefonul mobil sau un mini Router (Modem Hotspot) portabil.

Daca alegi sa folosesti mini Routerul 4G trebuie sa stii ca nu exista absolut nici o diferenta din punct de vedere al performantelor. Folosirea unui Mini Router 4G ar avea urmatoarele avantaje:
                    - este putin mai mic decat un telefon mobil
                    - are soft specializat doar pentru internet
                    - este stabil, nu te poate suna nimeni in timpul examenului

Cutiuta GSM (sistem cu ajutorul caruia ti se va dicta rezolvarile):
     - ai cea mai mica casca MC-2500 TOATA de culoarea pielii - cele cu capac negru se vad ca un dop in ureche
     - este cat o cutie de chibrite, se pune o cartela SIM obisnuita, se porneste cutiuta GSM, se apeleaza nr
     - cutiuta gsm raspunde AUTOMAT la apel si transmite la casca ce dicteaza cel de acasa
     - are si microfon - cel de acasa aude ce se intampla in sala de examen

Avantaje GX-700 Pro:
     -  imaginile LIVE sunt transmise la mii de km departare in doar 1...2 secunde
     - Ai mai multe lentile pt Camera, le poti folosi in functie de tipul examenului si de unde montezi camera cu nasture
     - Procesor ARM Cortex-A53 Quad Core 1.8Ghz + GPU Mali-T760 si 2 Gb DDR3 1333MHz
     - Fir subtire si lung intre camera in nasture si modulul de procesare a imaginilor
     - cel care primeste subiectele NU trebuie sa mai stea in apropierea cladirii in care se da examenul !!!
     - imaginile le poti primi atat pe PC sau laptop cat si pe orice telefon sau tableta din orice colt al lumii cu acces la internet
     - cel de acasa poate inregistra video sau face poze fara sa fie nevoie ca cel din examen sa apese pe vre-un buton
     - daca viteza la internet o permite imaginile se pot primi la 2..3 persoane din locatii diferite, simultan(se pot cupla 2..3 pt o camera pt a ajunge mai ieftin) - prezinta anumite particularitati, cereti detalii la telefon!
     - acumulator reincarcabil SONY LiPo de mare densitate integrat in minicamera ce confera pana la 4 ore de autonomie
     - dimensiuni mai mici - o poti ascunde mult mai usor, mai ales vara cand mergi subtire imbracat
     - NU mai ai nici un fel de antena pe corp! antena este integrata in camera!
     - Mufa de incarcare Type C - camera de ultima generatie

Nu e greu sa iti dai seama din avantajele utilizarii acestor 2 sisteme impreuna ca in primul rand ii vei usura foarte mult sarcina celui care te ajuta si asteapta imaginile si apoi tu ai mai putine pe tine:nu ai telefon, nu ai multe cabluri pe tine, etc Astfel esti mai putin stresat(a) si:

AI SANSE MULT MAI MARI DE REUSITA

Pachetul cuprinde:
   - camera video in nasture GX-700 Pro
   - 10 nasturi de schimb identici cu camera
   - cablu de incarcare + Incarcator 
   - Cutie GSM de culoarea pielii pentru a o ascunde cu usurinta,
   - Micro Casca Japoneza MC-2500 TOATA DE CULOAREA PIELII !!!
   - 6 x Baterie SONY 337,SR 416 SW Originale cu Oxid de Argint
   - instructiuni foarte detailate de utilizare
   - certificat de garantie + BONUS Cartela SIM cu numar pt Cutiuta GSM

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Camera GX700 si Cutiuta GSM Copiat

Camera GX700 si Cutiuta GSM Copiat

Sistem de copiat Profesional alcatuit dintr-o Camera Video in Nasture cu ajutorul careia vei trimite imagini HD LIVE cu subiectele prietenului tau de acasa si o Casca de Copiat cu Cutiuta gsm folosita pentru a primi rezolvarile. Cel care primeste Imaginile se poate afla in orice colt al tarii cu acces la internet sau chiar si in alta tara.

Avantaje:
- NU trebuie sa dictezi subiectele - camera le transmite LIVE
- Poti folosi mai multe lentile cu zoom si unghi diferit
- Camera GX-700 Originala cu mufa de incarcare rapida Type C
- Cutiuta GSM cu Cartela SIM, raspuns automat la apel
- Sisteme foarte Stabile si Fiabile
- Foarte simplu de utilizat si de instalat
- Camera in Nasture Model mic, usor de pus la bluza/camasa

Sistem de copiat profesional recomandat pentru examene importante, unde exigenta este mare si unde nu poti sopti subiectele.

Scrieți-vă părerea

Path: > > Camera GX700 si Cutiuta GSM Copiat