contact www.sisteme-copiat.ro

                      Informatii

                 0760.455.755

Camera Video pentru copiat px600 gx700 Afisare la marime maxima

Camera Video pentru Copiat GX-700 Pro

Camera video pentru copiat in nasture la examene importante, capabila sa transmita imagini LIVE, atat de pe o foaie de hartie cat si de pe un monitor LCD. Este ultima si cea mai performanta camera de copiat aparuta si face parte din gama produselor profesionale.

Transmite Imagini LIVE fara limita de distanta cu 1...2 sec intarziere !

Avantaje:
   - imagini HD live FARA limita de distanta
   - imaginile NU se blocheaza si au intarziere foarte mica
   - renumita pentru stabilitatea in utilizare!
   - Camera in Nasture XD-100 Pro Mini
   - autonomie ~ 4h

Detalii

gx-700-pro

Disponibilitate: Stoc Limitat!

2 000,00 lei

     Alegeti o camera video pentru copiat care transmit video live din seria PX-GX doar daca in zona unde o vei folosi ai semnal GSM 4G foarte bun! Altfel exista posibilitatea ca imaginile sa aibe intarziere foarte mare si chiar sa se blocheze si sa nu te poti conecta la camera Video. Daca NU esti sigur de ce semnal este in zona unde se da examenul atunci alege noile Camere Video 4K Ultra HD.  Acestea folosesc o tehnologie noua de transmitere a imaginilor ce permite utilizarea lor chiar si conditii de semnalul GSM slab.

Camerele video pentru copiat din seria PX-GX

     Camerele video din seria PX-GX folosesc o tehnologie destul de veche de transmitere a datelor numita Point to Point sau P2P. P2P este o tehnologie care nevoie de resurse importante atat de energie cat si de banda mare de internet necesara pentru a trimite imaginile. Camerele Video PX-GX trimit flux continuu de date iar daca reteaua GSM utilizata in momentul respectiv nu poate satisface necesarul camerei video PX-GX tot sistemul cedeaza. Atat camera cat si programul de receptie al imaginilor se va bloca. Camerele Video PX-GX nu trimit imagini si asteapta raspuns sa vada daca si ajung la destinatar. Defapt nici NU le intereseaza daca imaginile video si ajung. Ele tot trimit si trimit iar sistemul coplesit de cantitatea de informatie va ceda in cele din urma. Camerele video pentru copiat din seria PX-GX care au nevoie de internet de viteza buna (semnal 4G Full) altfel se blocheaza.

Camera Video pentru Copiat din gama i-Cheat S1-S2

     Camerele video i-Cheat S1 folosesc tehnologii noi de procesare a imaginilor ce permit utilizarea unor rezolutii mult mai mari cu un consum mic de resurse. Camerele Video pentru Copiat i-Cheat S1 comprima imaginea! O reduce de la aproximativ 10Mb la doar 1.8….2.1 mb si apoi o trimite pe Email. Camera nu va trimite urmatoarea imagine pana cand nu va primi raspuns din partea serverului de Email ca acea imagine a ajuns.  Abia apoi va trimite imaginea urmatoare. Astfel sistemul nu se va putea prabusi! Tot procesul este complet automat!

Camera pentru copiat GX700 Pro:

        - 2 Gb DDR3 Procesor ARM Cortex A53 Quad Core 1.8Ghz + GPU Mali T760,
        - Poti folosi mai multe lentile pentru camera, le poti utiliza in functie de tipul examenului si de unde montezi camera,
        - Firul intre modulul negru si camera in nasture este foarte subtire si lung - poti pune camera la maneca sau la piept,
        - Mufa de incarcare Type C - camera pentru copiat de ultima generatie.

Cauti o camera video de copiat la examene performanta? La noi gasesti casti de copiat cu camera video pentru copiat la bac, teste. Modele noi nedetectabile.

Procesor Quad Core 1.8Ghz Cortex A53 ARM  + GPU Mali T760 si are 2 Gb DDR3

     Modelele GX700 si GX800 sunt singurele camere de pe piata care are un procesor CPU si GPU puternic + memorie de 2Gb ddr3. Camera are o putere foarte mare de procesare. Putere de calcul ce o foloseste pentru a comprima imaginile captate de catre camera in nasture, pastrandu-si in acelasi timp claritatea. Traficul de date necesar pentru a trimite imaginile ajutorului tau de acasa este mult mai mic. De ce este asa important?  Cei care au mai folosit sisteme de copiat cu camera video stiu cu siguranta ca in zona unde vrei sa folosesti camera video trebuie sa ai semnal 4G bun. Altfel imaginile au intarziere mare, se blocheaza sau chiar nici nu te poti conecta la camera. Camera pentru copiat GX 700 comprima imaginile, pastrand in acelasi timp calitatea intacta. Astfel se reduce mult traficul necesar pentru a transmite imaginile ajutorului tau de acasa.

Foarte important la o camera video pentru copiat:

     Pentru cei care nu stiu, cu cat semnalul este mai bun in zona unde vei folosi camera video cu atat viteza la internet este mai mare. Astfel vei primi imaginile mai repede si fara sa se blocheze. Se pot testa mai multe retele GSM. De regula daca examenul se tine intr-un oras este aproape imposibil sa nu fie o retea gsm care sa nu aiba semnal bun in zona. Cum semnalul gsm nu tine de utilizator si nu il poate controla acesta, faptul ca GX 700 face trafic mai mic decat o camera pentru copiat obisnuita poate face diferenta intre o reusita si un esec.

 La Camera poti folosi mai multe lentile. Cu ce te ajuta acest lucru?

      Camera Video pentru copiat poate fi montata inlocuind un nasture de la camasa sau bluza din zona pieptului cat si de la maneca. Daca vei pune camera cu nasture la piept trebuie sa ridici putin foiaia pentru ca ajutorul tau de acasa ce primeste subiectele sa poata vedea subiectele pe foaie. El te va dirija prin casca din ureche cum sa misti foaia astfel incat acesta sa poate vedea toate subiectele. Daca vei pune nasturele cu camera la maneca, ajutorul tau de acasa care primeste subiectele te va dirija cum sa misti mana pentru a lua subiectele. Tie iti va fi mult mai usor sa faci acest lucru pentru ca ai mai multa mobilitate. Camera este foarte mica ca dimensiuni: are 0.5x0.5 cm cu 1mm grosime. Firul este foarte subtire si lung si deci nu trebuie sa iti faci probleme - camera nu se va obsera oriunde si oricum ai montao.

camera video pentru copiat la examene gx700 pro

        Lentilele cu nasture au unghiuri de vizualizare diferite, zoom mai mare sau mai mic si astfel iti va usura foarte mult sarcina de a filma subiectele deoarece poti alege lentila potrivita nevoilor tale: ai lentila cu zoom mai mare cu zoom mai mic, cu unghi de vizualizare mai mare sau mai mic pentru a le monta la maneca sau la piept si pentru examene la care subiectele sunt pe foaie sau la monitor LCD.
       Este recomandat sa faci mai multe teste de dinainte cu persoana care urmeaza sa te ajute la examen si vei utiliza lentila cu care crezi ca te impaci mai bine.

Firul intre camera video pentru copiat in nasture si modulul negru este subtire si lung, la ce te poate ajuta?

          In primul rand camera in nasture pentru copiat are dimensiuni foarte mici:0.5x0.5 cu 1mm grosime si astfel poti monta camera in maneca fara nici o problema deoarece garantat nu se va vedea. Peste 90% din utilizatori monteaza camera pentru copiat in maneca deoarece au mobilitate mai mare in a misca camera si a filma subiectele.
          Apoi firul dintre camera in nasture si modulul de procesare a imaginilor este subtire si lung de aproximativ 1.5m. Astfel vei putea monta camera cu nasture atat la maneca cat si la piept iar modulul de procesare al imaginilor il poti ascunde pe corp acolo unde crezi ca e mai comod pentru tine. Celelalte modele de camera existene pe piata,  intre camera in nasture si modulul de procesare a imaginilor este o pamblica neagra foarte lata si insuficient de lunga pentru a putea ascunde cu usurinta modul und edoresti pe corp.

Noua generatie de camere video pentru copiat GX-700 Pro vine cu imbunatatiri majore:

     - imaginile LIVE sunt transmise in doar 1...2 secunde,
     - imaginile le poti primi pe PC sau laptop cat si pe orice telefon sau tableta,
     - cel de acasa poate inregistra video sau face poze fara sa fie nevoie ca cel din examen sa apese pe vre-un buton
     - imaginile se pot primi la 2..3 persoane din locatii diferite, simultan
     - acumulator pana la 2..3 ore de autonomie
     - dimensiuni mici - o poti ascunde  usor
     - NU mai ai nici un fel de antena pe corp! antena este integrata in camera!

Cum functioneaza acest sistem profesional pentru copiat?

       Orice camera video pentru copiat care transmite subiectele fara limita de distanta are nevoie de internet. Camera transmite pe internet si deci cine primeste subiectele se poate afla oriunde pe glob are acces la internet. GX-700 Pro este cea mai noua camera video pentru copiat la examene aparuta. Face parte din gama profesionala de sisteme de copiat nedetectabile. Combinand tehnologii de ultima generatie, aceasta camera de copiat este capabila sa transmita imagini LIVE foarte clare. Cel care primeste imaginile poate sta comod acasa in fotoliu. Deci poate fi in orice locatie din orice oras, sat si chiar in alta tara. Trebuie doar sa aibe un laptop, tableta sau telefon mobil care are acces la internet.

Cum dai internet la camera video pentru copiat?

     Poti oferi acces la internet camerei tale video pentru copiat in 3 moduri:

          - daca in sala de examen exista o retea locala WiFi se poate seta camera video sa se conecteze la respectiva retea,
          - se face hotspot de pe telefonul tau mobil - telefonul ofera catre camera conexiunea la internet,
          - se poate folosi un mini Router 4G LTE.

     Este important ca in locatia unde vei folosi camera video sa ai semnal GSM bun. Este nevoie sa fie disponibil 4G. Telefonul tau pe care il vei folosi sa dai internet la camera trebuie sa fie compatibil cu retelele 4G. Recomandam sa utilizati un telefon cat mai mic pentru al ascunde cu usurinta.

Daca alegi sa folosesti Routerul 4G

     Performantele camerei video nu va fi influientata in nici un fel. Folosirea unui Router 4G poate avea urmatoarele avantaje:

               - este mai mic decat telefonul mobil,
               - are soft specializat doar pentru internet,

Daca alegi sa folosesti propriul telefon mobil

     Trebuie sa stii ca acesta are principalul rol de a prelua imaginile cu subiectele de la camera video si de a le transmite mai departe pe internet. Intre camera si telefonul mobil nu exista fire. Telefonul il poti ascunde cu usurinta oriunde pe corp. Nu este recomandat ca telefonul sa fie lasat la mai mult de 2 ..3 m de camera video.

      In mod obisnuit nu ai voie cu un telefon in sala de examinare. De regula nu te controleaza nimeni astfel il poti asunde undeva la tine. Poti folosi orice orice model de telefon mobil de tip smartphone. Trebuie sa activezi inainte o optiune de internet de 1....2 Gb care sunt suficienti pentru cateva ore de transmisie LIVE continua. Trebuie sa setezi telefonul mobil pe sillent si sa dezactivezi toate soneriile si vibratiile inainte sa intri in sala de examinare.

Camera video pentru copiat GX-700 Pro

     Camera pentru copiat GX-700 Pro este simplu de folosit. Pe corp ai un singur fir foarte subtire care duce la micro camera din nasture. Practic camera se conecteaza prin WiFi la telefonul mobil si transmite imagini LIVE pe internet. Conexiunea este privatasub nici o forma nimeni altcineva nu va putea niciodata sa intre sa sa vada si el imaginile! Cel care primeste subiectele poate sta confortabil acasa. Nu are nevoie decat de un laptop, PC, tableta sau telefon mobil conectat la internet.  Imaginile se primesc cu ajutorul unui programel pe care il primiti in colet. Programul este unul obisnuit, se instaleaza la inceput, se configureaza foarte simplu si rapid. O data configurat, cel care intra in examen nu trebuie decat sa porneasca camera inainte sa intre in sala de examen. Cel de acasa sa porneasca programul si imaginile se primesc automat.

Ce trebuie sa ai la tine in sala de examen?

- Camera Video pentru copiat preia imaginile, le prelucreaza si le transmite fara fire catre Telefon sau Routerul 4G,
- Un Telefon Mobil sau un mini Router 4G - transmite imaginile pe internet,
- Un sistem de copiat audio fara fire - pentru a primi raspunsurile la subiecte.

       Poti utiliza orice sistem audio fara fire, camera doar transmite imagini video si nu are si audio integrat. Sistemul audio se achizitioneaza separat si nu este inclus in acest pret.


Cel care primeste imaginile are nevoie de: orice Laptop, PC, Tableta sau Telefon Mobil conectat la internet.

Cum se pot primi imaginile trimise de camera video?

     Ajutorul tau de acasa va avea instalata o aplicatie cu ajutorul caruia poate controla camera ta, tu nu trebuie sa apesi pe nici un buton in timpul examenului! El poate face face poze, poate inregistra video un filmulet cu subiectele. Mai apoi le poate vizualiza chiar daca camera ta este oprita deoarece se memoreaza in dispozitivul unde ai instalata aplicatia. Desigur ca le poti trimite mai departe pe Facebook, WhatsApp, email, etc. Aplicatia este disponibila gratuit atat pe dispozitive mobile: tablete si telefoane android sau ios, cat si pe calculatoare sau laptopuri cu Windows sau Mac.

     Un avantaj mare este acela ca se pot conecta doua persoane la aceeasi camera, in acelasi timp din locatii diferite. Astfel poti face cheta cu inca cineva, puneti jumate jumate si primiti subiectele ambii. Urmand ca raspunsurile sa fie date fiecare de ajutorul lui personal.

Specificatii Camera Video pentru Copiat:

   - Autonomie acumulator: pana la 3h
   - Timp de incarcare: ~ 2h
   - Compatibilitate: cu orice telefon SmartPhone
   - Unghi de vizualizare cu 30% mai mare decat la seriile vechi

Setul cuprinde:

   - Camera GX-700
   - 10 nasturi de schimb identici cu camera
   - cablu de incarcare 
   - manual de utilizare foarte detailat
   - certificat de garantie

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Camera Video pentru Copiat GX-700 Pro

Camera Video pentru Copiat GX-700 Pro

Camera video pentru copiat in nasture la examene importante, capabila sa transmita imagini LIVE, atat de pe o foaie de hartie cat si de pe un monitor LCD. Este ultima si cea mai performanta camera de copiat aparuta si face parte din gama produselor profesionale.

Transmite Imagini LIVE fara limita de distanta cu 1...2 sec intarziere !

Avantaje:
   - imagini HD live FARA limita de distanta
   - imaginile NU se blocheaza si au intarziere foarte mica
   - renumita pentru stabilitatea in utilizare!
   - Camera in Nasture XD-100 Pro Mini
   - autonomie ~ 4h

Scrieți-vă părerea

Path: > > Camera Video pentru Copiat GX-700 Pro