contact www.sisteme-copiat.ro

Sisteme de Copiat

Exista 13 produse.

Sisteme de Copiat, Sisteme Copiat, Casca Japoneza, Copiat Bac, HandsFree Copiat, Cutie GSM, Cutiuta GSM, Camera Video...

Mai mult

Subcategorii

 • Camere Video pentru Copiat

  Camere video pentru Copiat la examene/BAC. Casca de copiat cu camera video in nasture ce transmit imagini in timp real cu subiectele Fara sa mai fie nevoie sa le dictezi.

 • Casti de Copiat cu Camera

  Casti de Copiat cu camera video ce transmit imagini in timp real cu subiectele tale fara sa fie nevoie sa le mai dictezi. Casti de copiat cu camera video pentru copiat la bac sau la examene importante unde exigenta supraveghetorilor este mare si unde nu poti sopti subiectele ajutorului tau de acasa. La noi vei gasi sisteme profesionale complete audio si video ideale pentru examenele tale.

 • Sisteme pentru Copiat

  Sisteme pentru Copiat la Examene importante, de calitate superioara. Sisteme pentru copiat fara fire Nedetectabile la preturi de importator!

 • Casti de Copiat

  Casti de Copiat la Bac , cele mai noi si mai performante sisteme. Casti pentru copiat la examene importante, fara fire pe corp si fara telefon mobil. Sisteme cu casca de copiat recomandate pentru copiat la bac 2020 sau examene unde exigenta supraveghetorilor este mare. Cele mai ingenioase metode de copiat/pentru copiat, le gasiti doar la noi

 • Casti pentru Copiat Nedetectabile

  Casti pentru Copiat Nedetectabile, modele noi. Sisteme de copiat ce sunt foarte greu de detectat si de bruiat, ideale de folosit la examene grele, unde exigenta supraveghetorilor este mare. La noi gasiti cele mai sigure sisteme.

 • Promotii - Reduceri Casti de Copiat

  Cu o experienta de peste 15 ani, aducem pe piata din Romania cele mai performante sisteme pentru copiat, casti de copiat fara fire, camere video in nasture pentru copiat la cele mai mici preturi. Avem o gama diversificata sisteme ultra moderne si punem la dispozitie metode de copiat diversificate, oferind clientilor nostri cele mai bune preturi de pe piata in raport cu calitatea.

 • Sisteme Tehnologie Depasita

  Sisteme pentru copiat ce folosesc o tehnologie ce este depasita deoarece intre timp au aparut modele noi, mai performante. Va rugam sa ne contactati si va vom oferi informatii suplimentare.

 • Accesorii

  Baterie 337, Sony 337, Varta 337, sr416sw, colier bluetooth, antena camera wireless, microcasca, nanocasca, casca japoneza